Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Πανσέληνος, φωτογραφία, χορός και μουσική όλα σε μια βραδιά

Πανσέληνος, φωτογραφία, χορός και μουσική όλα σε μια βραδιά

Η Χαλκίδα μας χθες είχε μια γεμάτη βραδιά σαν το ολόγιομο φεγγάρι που την έλουζε. Από νωρίς, στο Κάστρο Καράμπαμπα ο κόσμος είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει την έκθεση γλυπτών, όπου υπάρχει σαν μόνιμη έκθεση στον χώρο του Κάστρου, αλλά και την έκθεση φωτογραφίας με θέμα ‘Φεγγάρια’ της κας Σοφιάννας Αγγελοπούλου που μας έβαλε ακόμα περισσότερο στο κλίμα της βραδιάς.

glipta9  glipta7  gli[ta8  glipta4   glipta1  glipta3

  glipta10

glipta6  glipta5

                                     glipta2

            feggaria2 feggaria1

Σε όλα τα ψηλά σημεία του χώρου ο κόσμος είχε τη δυνατότητα ν’ απολαύσει το δροσερό αεράκι, να φωτογραφίσει τ’ ολόγιομο φεγγάρι και να ηρεμίσει βλέποντας τη θέα που προσφέρει το σημείο.
Ο κόσμος ήταν αρκετός αλλά υπήρχε μια ηρεμία κι ένας σεβασμός ως προς το χώρο αλλά και ανάμεσα στους παραβρησκόμενους.

           panselinos1 panselinos4
Μέσα στο ημίφως και την καλοκαιρινή αύρα οι κυρίες με τα καλοκαιρινά υποδήματά τους έμοιαζαν σαν άλλες πριγκίπισες με τα γοβάκια τους και οι ευγενικοί ιππότες προσέφεραν το μπράτσο τους για να μην γλυστρήσουν στο πλακότρωτο του Κάστρου!

            panselinos6  panselinos2

Φεύγοντας από το Κάστρο Καράμπαμπα και κατεβαίνοντας προς το κέντρο της πόλης μια ξεσηκωτική μουσική ένιωθες να σε παρασέρνει στο ρυθμό της! Στην Plage Asteria οι Rock n Rollers της πόλης μας ‘All night Groovers’ (πρώην Horo yaHoro) έδιναν μια μεγάλη δώση Rock n Roll στο κοινό τους με τα πόδια όλων των παρευρισκομένων αλλά και των περαστικών να κουνιούνται στο ρυθμό τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !

             sigkrotima1  sigkrotima1

             sugkrotima5 sugkrotima2

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …