Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / Ερωτική Αστρολογία 07/03-13/03

Ερωτική Αστρολογία 07/03-13/03

 

beu-27-love-horoscopesΜπορεί να φανεί αδύνατον και πολύ δύσκολο να βρεθεί η ισορροπία στη σχέση αυτή την εβδομάδα. Από τη μια η σκληρή πραγματικότητα, των ευθυνών και των οικονομικών προβλημάτων και από την άλλη η ονειροπόληση και η επιθυμία για την διαφυγή από τη ρουτίνα. Ποιο θα κερδίσει;

 

 

 

 

Κριός
Beu-krios11Με πολύ υπομονή μέχρι και την Παρασκευή, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να είσαι σίγουρη για τις κινήσεις που θα κάνεις από κει και πέρα. Ο σύντροφος σου κρατάει στάση αναμονής και πρέπει να εργαστείς με πάθος για να τον φέρεις πολύ κοντά σου.

 

 Ταύρος

Beu-tavros11Από αύριο Πέμπτη, θα νιώσεις πιο απελευθερωμένη για να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. μην ενδώσεις σε πειρασμούς, που απλά έρχονται και φεύγουν. Να είσαι προετοιμασμένη να δεχτείς κριτικές κακοπροαίρετες σε αντίθεση με τον εαυτό σου, που λέει ότι είσαι ευτυχισμένη. Ψάξε μέσα σου, την ησυχία..

 

Δίδυμος

Beu-didimos11Σήμερα είναι ιδιαίτερες στιγμές για σένα και να ξέρεις ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να είσαι όσο μπορείς πιο θετική στα ερωτικά καλέσματα. Άσε τα λόγια και γίνε αυτό, που πρέπει για να μπορέσεις να περάσεις ένα καλό υπόλοιπο εβδομάδας, με το σύντροφο σου..

 

Καρκίνος

Beu-karkinos11Το μυστικό είναι ένα και η Σελήνη περνάει στον τομέα της σεξουαλικής απόλαυσης και οικειότητας. Απλά θα σου ευχηθώ να περάσεις θαυμάσια και θα νιώσεις έλξη για άντρα, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα..

 

Λεών

Beu-leon11Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο από την Παρασκευή, θα σε κάνει να νιώσεις συναισθήματα για ένα συνάδελφο σου και αυτό θα σε κάνει να είσαι πιο θετική σε ένα δείπνο με κεριά και ότι άλλο προκύψει. Πρόσεχε τα μεγάλα λόγια γιατί πάντα κρύβουν παγίδες..

 

Παρθένος

Beu-parthenos11Με ρομαντική διάθεση από σήμερα και για τις επόμενες 5 μέρες, θα είσαι πολύ ευτυχισμένη με όλο αυτό το σκηνικό. Με πολύ καλή όψη Αφροδίτη και Ερμή είναι ότι καλύτερο για να περάσεις το Σαββατοκύριακο με ρομάντζο. Κράτα αυτή την θετική ενέργεια όσο μπορείς..

 

 Ζυγός

thumbs horoscope-signs-vector11Έρωτας δημιουργία και πολύ ενθουσιασμός θα εκφραστεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Είσαι πολύ τυχερή αλλά αν υπάρξουν σύννεφα στην επικοξνωνία, τότε ηρέμησε και απλά η λύση θα βρεθεί. Αν θέλεις να νιώσεις ξεχωριστά, τότε άσε τον άλλον να σε συνεπάρει σε μονοπάτια που δεν έχεις ξαναγνωρίσει.

 

 Σκορπιός

thumbs horoscope-signs-vector2Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Υδροχόο από την Πέμπτη θέλεις να δώσεις μια και να σπάσουν όλα. Η αντισυμβατικότητα που θα εκφράσεις έχει πολύ ορμή και πίστεψε με δεν θέλεις να μπεις σε κανόνες και πρέπει. Απλά κράτα μια πιο ψύχραιμη στάση.

 

 Τοξότης

thumbs horoscope-signs-vector3Από την Πέμπτη και μετά θα έχεις να κάνεις με πολλές κουβέντες, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Να είσαι σίγουρη ότι δεν θα είναι ευχάριστες και θα πρέπει να κρατήσεις πολύ γερά τα νεύρα σου. είναι από εκείνες τις περιόδους, που θέλεις να κρυφτείς αλλά δεν μπορείς. Άσε έξω από τη σχέση σου, οτιδήποτε φοβάσαι ότι θα σε κάνει να νιώσεις περίεργα..

 

Αιγόκερως

Beu-aigokerosΜε τη σελήνη να κινείται στο τομέα της αυτοαξίας και της αυτοεκτίμησης, από τη Πέμπτη θα σε κάνει να δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Απλά χρειάζεται μια φλόγα για να αλλάξεις τη ζωή σου και την κάνεις πιο δημιουργική με περισσότερο έρωτα. Μπορεί να σημαίνει όμως ότι κάτι νέο θα μπει στη ζωή σου.

 
Υδροχόος

thumbs horoscope-signs-vector10Η ανεξαρτησία είναι προυπόθεση για σένα και μια νέα δυναμική σου δίνεται με τη βοήθεια της Σελήνης, που θα είναι στο ζώδιο σου από τη Πέμπτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλεις να ακολουθήσεις κάποιον, αλλά να ορίσεις τη δική σου επιθυμία και να την κάνεις πράξη. Πρόσεχε τις υπερβολές..

 

 Ιχθείς

thumbs horoscope-signs-vector7Με μεγάλη μυστικοπάθεια και εσωτερική αναζήτηση θα περάσει αυτή η εβδομάδα. Έχεις ανάγκη από ηρεμία και ισορροπία πνεύματος. Βρες τον τρόπο μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, να ξεφύγεις από τα δεδομένα. Να προσέξεις πάρα πολύ τα λόγια σου. μείνε όσο μπορείς αληθινή με τον εαυτό σου και μην κρίνεις..

 

 

Ιανος

ianos@beu.com.cy

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …