Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (25/3 – 31/3)

ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (25/3 – 31/3)

beu-18Weekly-HoroscopeΤι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

“Η αστρολογία είναι μια άλλη ματιά στο μυστήριο, που λέγεται ¨Ζωή¨. Μας βοηθάει να μάθουμε τον εαυτό μας και τις αλήθειες του”.

Να θυμάστε πάντα οτι για μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν αστρολογικά μέσα στην εβδομάδα, εκτός απο το ζώδιο μας, διαβάζουμε και την πρόβλεψη του ζωδίου που ανήκει ο ωροσκόπος μας!

Κριός

Με κεντρικό γεγονός της εβδομάδας την Πανσέληνο στο Ζυγό και στον άξονα σου, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και οι εκρήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Θα σε χαρακτήριζα σαν ωρολογιακή βόμβα που είσαι έτοιμη να εκτινάξεις από δίπλα σου όλους εκείνους που σε πιέζουν και δεν σε σέβονται.

Από πού να ξεκινήσω; Από τη δουλειά σου, που θέλεις να βάλεις τις φωνές στον προϊστάμενο σου; ή να σε πάω στη σχέση σου, που από τη μια έχεις μια απόλυτη και ισορροπημένη σεξουαλική ζωή και από την άλλη, παρουσιάζεται ο θεός της απέναντι πολυκατοικίας και θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να τρέξεις πίσω του; Μήπως κάνω λάθος; Εσύ που έχεις ταίρι πρόσεχε πάρα πολύ τα λόγια σου και αν θυμώσεις, τρέξε σε μια γωνιά και ηρέμησε. Για εσένα που είσαι αδέσμευτη, μην αφήσεις τον γλυκό συνάδελφο να απομακρυνθεί  από κοντά σου, γιατί εσύ θα φταις με την ακραία συμπεριφορά σου.

Μπορεί κάποιος να σε δει και να νομίζει ότι οι ορμόνες σου έχουν τρελαθεί, αλλά σου λέω τώρα ότι πρέπει να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και αυτό σημαίνει κάνε ότι είναι καλύτερο για να ισορροπείς.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο να συμβαίνει στον άξονα Κριού/Ζυγού την Τετάρτη στις 27 του μήνα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα διατροφής και γενικά προστασίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης θέλω να είσαι πολύ αισιόδοξή και γενικά να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Μην αφήσεις κάποιο μυστικό να διαρρεύσει γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα, όπως και να μην γίνεις μεταφορέας κακών ειδήσεων.

Όσον αφορά την ερωτική σου σχέση, να ξέρεις ότι δεν είναι καιρός για παιχνίδια και άλλα τερτίπια, παράνομης υφής. Αν θέλεις να έχεις μια ισορροπημένη σχέση να ξέρεις ότι πρέπει να κρατάς αποστάσεις από διάφορους πειρασμούς και να εξωτερικεύεις όλα εκείνα, που νιώθεις ότι σε πιέζουν. Άσε την βιασύνη για τους άλλους και μην κάνεις κάτι για να πιέσεις τον σύντροφο σου.

Δεν πρέπει να ξεχάσω να σου πω ότι ο έρωτας καλά κρατεί, και έχεις την τάση να ψάχνεις να τον βρεις σε σημεία, όπως το facebook και άλλα social media. Απλά πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα το επίκεντρο των αστρολογικών προβλέψεων βρίσκεται στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριό/Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζει με εκρηκτικό τρόπο όλα τα θέματα, που έχουν να κάνουν με του έρωτες τις φιλίες γενικά τις συλλογικές δράσεις αλλά και δεν ξεχνάμε και την τοποθέτηση στόχων και σκοπών.

Μπορεί η Πανσέληνος, η συγκεκριμένη, να είναι λίγο περίεργη και πιεστική αλλά πρέπει να διαφυλάξεις σε μεγάλο βαθμό την ησυχία σου και την ψυχραιμία σου. αν σχεδιάζεις εδώ και καιρό την επαγγελματική σου ανέλιξη και μάλλον είναι καιρός να κάνεις πιο σίγουρες κινήσεις. Μην πετάς στα σύννεφα, αλλά προσπάθησε να κάνεις κινήσεις που είναι απόρροια λογικών σκέψεων και καλού μετρήματος.

Σε ότι αφορά σχέσεις και έρωτες να ξέρεις ότι είναι καιρός να δεις λίγο πιο σοβαρά τη σχέση σου και να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να ξεκαθαρίσεις χωρίς εντάσεις και φωνές. Μπορεί να παρουσιαστεί εκείνος ο άντρας που θα σου ανάψει φωτιές και εσύ θα πρέπει να είσαι κύρια εφόσον έχεις σχέση. Αν είσαι αδέσμευτη, κανόνισε να ξεδιαλύνεις όλα τα σύννεφα που μπορεί να υπάρξουν. Δεν αποκλείεται ένας φίλος να σε προσεγγίσει ερωτικά.

Καρκίνος

Το κεντρικό θέμα της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Αυτό σημαίνει για σένα ότι έχεις να κάνεις πολλά σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια. Αλλά από τη στιγμή, όμως που δεν μπορείς να μοιραστείς και στα δυο, πρέπει να ισορροπήσεις όλες τις καταστάσεις, που φαίνονται δύσκολες.

Ξέρω ότι τρέχεις με τις υποχρεώσεις που έχεις ανοίξει στον επαγγελματικό τομέα. Πρόσεχε όμως γιατί η αυριανή μέρα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Να έχεις απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά και να φέρεσαι με επιείκεια στους συναδέλφους σου. Από την άλλη θα έχεις και την ένταση μέσα στη σχέση και στο λέω από τώρα πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη. Οι μέρες αυτές θα είναι πολύ αγχωτικές και πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν χρειάζεται βία και ακραίες καταστάσεις για να λάβεις αυτό που θέλεις. Μπορείς να κάνεις λίγο πίσω και να αφήσεις να περάσει, χωρίς να δώσεις και ιδιαίτερη σημασία.

Προς Θεού, μην αφήνεις τα προβλήματα της δουλειάς να περάσουν μέσα στην οικογένεια. Επίσης να θυμάσαι ότι αν είσαι αδέσμευτη τότε τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν γιατί θα αισθανθείς απειλή από κοντινό σου άνθρωπο, για λάθη του παρελθόντος.

Λέων

Το κορυφαίο γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού / Ζυγού. Με αυτό το φεγγάρι θα νιώσεις έντονα την διάθεση για να κάνεις ταξίδια και να μπορέσεις να βρεθείς σε άλλους τόπους, να γνωρίσεις άλλα μέρη και ανθρώπους από άλλες φυλές. Δεν σου κρύβω ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες καυγάδων με κοντινούς συγγενείς και φίλους και καλό θα είναι να κρατάς κάποια απόσταση. Ότι και να γίνει εσύ θα κοιτάς τον εαυτό σου και να μείνεις αλώβητη.
Βέβαια το θετικό για σένα είναι ότι η Πανσέληνος αυτή είναι ότι καλύτερο για να έρωτα και συνάντηση με το άλλο σου μισό. Αν το έχεις βρει τότε είναι καιρός να κάνεις ένα ταξίδι και να χαλαρώσεις από όλες τις υποχρεώσεις που είχες τον τελευταίο καιρό. Αν όμως είσαι αδέσμευτη, τότε άσε λίγο χώρο ελεύθερο από το καθημερινό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι θα χαμογελάσεις πονηρά. Μιας και τον τελευταιό καιρό το κλίμα της παγκόσμιας οικονομίας είναι πολύ βαρύ, δεν αποκλείεται να έχεις πρόταση εργασίας από το εξωτερικό. Έχε το νου σου!

Παρθένος

Το κλου της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Εσένα καλή μου θα σε επηρεάσει στα οικονομικά θέματα και μάλιστα αυτά που αφορούν την τσέπη σου άμεσα. Δηλαδή, πρέπει να αποφύγεις οτιδήποτε έχει να κάνει με περιττά έξοδα και άσκοπες «επενδυτικές κινήσεις. Ο κίνδυνος για να χάσεις χρήματα είναι μεγάλος. Αν δανείστηκες χρήματα κατά ο παρελθόν, και δεν μπορείς να αποπληρώσεις τότε να είσαι σίγουρη ότι πρέπει να θέσεις τις διαπραγματευτικές ιδιότητες και να πολεμήσεις για να μην βγεις εκτός ορίων.
Σε ότι αφορά τα ερωτικά, η Πανσέληνος κάνει το θαύμα της και σου δίνει «φτερά». Είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις και θα πλέεις σε πελάγη ηδονής και απόλυτης ευχαρίστησης, αλλά μην κάνεις το λάθος να έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφο σου.
Αν είσαι αδέσμευτη προκάλεσε λίγο την τύχη σου και θα διαπιστώσεις ότι ο τολμών νικά!

Ζυγός

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένο και Ιχθύων από τη Δευτέρα, θα έχεις την δυνατότητα να ξεθυμάνεις και να ρίξεις την προσοχή σου στην αγκαλιά του θεού Έρωτα. Τον τελευταίο καιρό, πολλά νεύρα ρε κορίτσι μου και δεν κάνει. Δείξε την προσοχή σου λίγο στο ταίρι σου και χαλάρωσε λίγο τον εαυτό σου.
Από την άλλη έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης μέσα στους Ιχθείς και εδώ θα δώσεις προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση για να γίνει όσο μπορείς πιο λαμπερή και πιο ερωτεύσιμη. Μην αφήσεις τον Ερμή(ανάδρομος) να σου χαλάσει τα σχέδια. Απλά θα κάνεις υπομονή για να καλωσορίζεις κοντά σου την θετική και πάντα ευνοϊκή Αφροδίτη.
Θέλω να έχεις στο νου ότι πρέπει να πράξεις με πολύ μεγάλη συνέπεια στα εργασιακά σου καθήκοντα και να είσαι όσο γίνεται πιο λεπτομερής με όλες τις εργασίες, που έχεις να κάνεις.
Κάτι τελευταίο είναι ότι πρέπει να το πάρεις απόφαση, ότι δεν πρέπει να παίζεις άλλο με τα οικονομικά σου και πρέπει να βάλεις όρους και προϋποθέσεις για να μπορέσεις να αντέξεις την κατάσταση, που επικρατεί στο εξωτερικό περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Με την δύναμη της Πανσελήνου και ειδικά στον άξονα Κριού/Ζυγού, θα καταλάβεις ότι δεν είναι και οι καλύτερες μέρες που περνάς αυτές αγαπημένη μου Σκορπίνα. Και με την παρουσία του Κρόνου μέσα στο ζώδιο σου, αν και δημιουργεί ένα Yod με τον Ουρανό και τον Δία, παρόλα αυτά, θα καταλάβεις πολύ γρήγορα, ότι πρέπει να υποχωρήσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Θα νιώσεις έντονη ανησυχία για τα τεκταινόμενα, της παγκόσμιας οικονομίας και με τον βάρος των υποχρεώσεων θέλεις να εκραγείς. Από την άλλη επειδή Η Πανσέληνος γίνεται στα μυστικά πεδία του εαυτού σου, να ξέρεις ότι θέλει προσοχή σε ότι αφορά τα μυστικά, που υπάρχουν αλλά και οποιαδήποτε κίνηση στο παρασκήνιο.
Σε όλα αυτά, που σου είπα παραπάνω να θυμάσαι και ακόμα ένα. Δεν αφήνεις με τίποτα να πάει χαμένος ο ελεύθερος χρόνος σου. πρέπει να ξεκουράζεσαι και πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο χαλαρή.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα το κύριο αστρολογικό γεγονός είναι η Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού.  Και εδώ πρέπει να σου πω ότι σαν ρομαντικό ζώδιο που είσαι έχεις ανάγκη να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να περάσεις όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάς.
Οι έρωτες παίρνουν φωτιά και η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός εντείνεται με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι τίποτα δεν σε κρατάει μέσα στο σπίτι. Θέλεις να βγεις έξω και να ερωτευθείς με μεγάλη ένταση. Άλλωστε είναι και περίοδος που σε ευνοεί. Μην χάνεις λεπτό. Βάλε το κόκκινο σου φουστάνι και κάνε τα αντρικά βλέμματα να εστιάσουν πάνω σου.
Τέλος θα σου έλεγα να προσέξεις οποιαδήποτε κίνηση έχεις να κάνεις πάνω στον οικονομικό τομέα. Μην αφήσεις χρήματα να ξεγλιστρήσουν από την τσέπη σου. με προσοχή τα έξοδα σε ψώνια και άλλα αγαθά πολυτελείας. Δεν είναι καιρός για τέτοιες κινήσεις τα βασικά και μάλιστα με μέτρο.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος να συμβαίνει στον κύριο σου άξονα και ζωδιακό σταυρό του Κριού/Ζυγού θα δώσει δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα οικογένειας. Πιθανά μια οικογενειακή επιχείρηση, αυτή την εβδομάδα, να περάσει δια πυρός και σιδήρου από εντάσεις και πολλούς εκνευρισμούς.
Πρόσεξε γιατί κάποια λάθη και κινήσεις του παρελθόντος να εμφανιστούν στην επιφάνεια και ανθρώπους, που είχες συσχετιστεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να εμφανιστούν και να σε πιέσουν σε μεγάλο βαθμό. Μήπως ήρθε η ώρα να πεις αλήθειες που ίσως πονέσουν και τελικά να απελευθερωθείς, από τα δεσμά του παρελθόντος;
Για οποιοδήποτε λόγο κράτα αποστάσεις από όλους, είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά, και μην κάνεις τίποτα αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Οτιδήποτε θέλεις αρκεί να το ζητήσεις και μην αφήνεσαι στις σκέψεις και τα πάθη του παρελθόντος.  10 μέρες πίεσης είναι και θα περάσουν.

Υδροχόος

Το κυριότερο γεγονός της εβδομάδας, που έχει ξεκινήσει είναι η Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού. Αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να τονίσω ιδιαίτερα ότι τα λόγια σου πρέπει να είναι μετρημένα και πολύ προσεκτικά, σε οποιονδήποτε αποδέκτη και αν απευθύνεσαι. Ο εκνευρισμός θα είναι αρκετά συχνός και οι εντάσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Επειδή επηρεάζει τον τομέα των κοντινών συγγενών και των αδερφών σου, θα ήθελα να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη και πιο διαλλακτική.
Μπορεί να νιώσεις ότι περνάς από στάδιο που σε κοροϊδεύουν και να νιώσεις ότι μειώνεις την προσωπικότητα σου, αλλά καλύτερα είναι να κάνεις πίσω και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου με συγκέντρωση, παρά να κάνεις ζημιά. Εκείνη η δουλειά που αναζητούσες, τελικά έρχεται στο προσκήνιο και μάλλον θα συμφωνήσεις. Εφόσον έχεις κάνει πολύ καλή προεργασία.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος είναι το κεντρικό θέμα της εβδομάδας, και επηρεάζει εσένα στο τομέα των οικονομικών. Να σου πω ότι θα έχεις περίσσιο άγχος και δεν θα λείπουν οι εντάσεις; Να σου πω ότι θέλεις να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις για τα κακώς κείμενα του συντρόφου σου αλλά και του συνεργάτη σου; ξέρεις ότι είναι αλήθεια, αλλά καλύτερα είναι να περιμένεις να περάσουν 10 μέρες και μετά πες ότι θέλεις. Αλλά τώρα τήρησε σιγή Ιχθύος(!)
Τα οικονομικά σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι καλά, πως θα είναι για σένα; Αν και κρατάς πάντα μια πισινή, θα έλεγα να είσαι όσο γίνεται μετρημένη και μια καλή λογίστρια, πριν προβείς σε κάποια αγοροπωλησία ή δανείσεις. Δεν είναι καιρός για τέτοια ανοίγματα.
Μέσα σε όλη αυτή την ένταση να θυμάσαι ότι το φλερτ σε περιβάλλει και το ταίρι σου, πιθανά να δυσανασχετήσει γιατί τον αμελείς. Βρες σε παρακαλώ τις ισορροπίες σου γιατί αλλιώς τον χάνεις.

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …