Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Επίσκεψη στο Γ΄ ΚΑΠΗ Χαλκίδας από το 10ο Δημοτικό Σχολείο

Επίσκεψη στο Γ΄ ΚΑΠΗ Χαλκίδας από το 10ο Δημοτικό Σχολείο

Την Τετάρτη 13/3/2013 αντιπροσωπεία των μαθητών της Β΄ τάξης του 10ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ της πόλης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου εργασίας «Γνωριμία με τη λαϊκή μας παράδοση» που πραγματοποίησαν τα παιδιά κατά τους μήνες Φεβρουάριο –Μάρτιο με τη δασκάλα της τάξης, κα Μαγδαληνή Μαμασούκα.

Στη συνέντευξη ήταν παρούσες η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, κα Αναστασία Μακαρώνα – Ψυχογιού και οι υπεύθυνες του ΚΑΠΗ κυρίες Δήμητρα Ηλιάδη και Τασούλα Μπογδάνου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έγιναν μικροί δημοσιογράφοι, απηύθυναν ερωτήσεις σχετικές με τη ζωή των προηγούμενων δεκαετιών στα μέλη του Γ΄ΚΑΠΗ, τις οποίες είχαν προετοιμάσει με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους τις προηγούμενες μέρες και κατέγραψαν τις απαντήσεις.

Στη συνέχεια χάρισαν μία αναμνηστική κάρτα και τραγούδησαν ένα παραδοσιακό τραγούδι στους κυρίους και τις κυρίες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ως ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την προθυμία.

Ολόκληρη η συνέντευξη και φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι αναρτημένες στον ιστότοπο και το blog του σχολείου (http://10dim-chalk.eyv.sch.gr και http://todekatokalo.blogspot.gr).

Στη φωτογραφία τα παιδιά και η δασκάλα τους με την κα Μακαρώνα και  τις υπεύθυνες του ΚΑΠΗ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …