Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/4 – 21/4)

ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/4 – 21/4)

Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

“Η αστρολογία είναι μια άλλη ματιά στο μυστήριο, που λέγεται ¨Ζωή¨. Μας βοηθάει να μάθουμε τον εαυτό μας και τις αλήθειες του”.


 

 

Κριός

Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας και την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο παράλληλα με την στάση του Κρόνου μέσα στο οικονομικό πεδίο αλλά και τις συναλλαγές, πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ σε ότι αφορά τα χρηματικά αλλά και οποιασδήποτε μορφή επένδυση.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι πλέον δεν μπορείς να στηρίζεσαι μόνο στο ένστικτο και τον ενθουσιασμό, αλλά πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι τίποτα δεν είναι όπως και πριν.  Πρέπει να λογαριάζεις την κάθε σου κίνηση. Άσε τους άλλους να τρέχουν δεξιά και αριστερά, εσύ κράτα τη στάση σου.

Αν θέλεις να με ακούσεις, άσε όλα εκείνα τα εγωιστικά τερτίπια και τις κόντρες, που θα εκφράσεις στο ταίρι σου και να παραμένεις ήρεμη και σταθερή στις απόψεις σου.


 

Ταύρος

Με τον Ερμή να έχει περάσει ήδη στον Κριό και την Αφροδίτη να μπαίνει στο ΄ζωδιο σου από τη Δευτέρα να ξέρεις ότι έχεις να λαμβάνεις από τον έρωτα και θα λάμψεις πραγματικά σαν να είσαι η βασίλισσα. Πρέπει να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τις κόντρες μέσα στη σχέση σου.
Θα έχεις και εκείνη την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε δέκα μέρες που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι κάθε φορά ποιο είναι το σωστό και το δόκιμο. Εσύ θα πρέπει να κρατάς μια ζυγαριά και να μετράς τη κάθε σου κίνηση.
Από τη μια έχεις να κάνεις με την ανάγκη για ανανέωση και να δεις τον εαυτό σου να λάμπει και από την άλλη πρέπει να νιώσεις και να αισθανθείς τον εαυτό σου διαφορετικά.
Να ξέρεις ότι οι μέρες που μπορούσες και την σκαπούλαρες λέγοντας, σήμερα δεν μπορώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί. Από εδώ και στο εξής είσαι υπόλογη των πράξεων σου.


 

Δίδυμοι

Αν θέλεις να με ακούσεις και να παραμένεις στο παιχνίδι, κράτα καλά αυτά που θα σου πω. Είναι πολύ σημαντικό και συνάμα πολύ ελκυστικό να είσαι ο εαυτός σου. μήπως όμως πρέπει να κρατήσεις και κάτι για τον εαυτό σου, αλλά και να διαφυλάξεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου; Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό και την Αφροδίτη μαζί με Άρη και Ήλιο να μπαίνει στον Ταύρο, να ξέρεις ότι πρέπει να διατηρήσεις πολύ έντονα το συναίσθημα της αυτοκυριαρχίας. Ο τομέας των μυστικών και της υποβόσκουσας αρνητική ενέργειας, αρχίζει και παίρνει φωτιά και πιθανά κάποιοι από τους κοντινούς σου ανθρώπους να θέλουν, όχι και τα καλύτερα από εσένα.
Ο Ερμής περνάει και στον Κριό και στον τομέα των στόχων και φιλοδοξιών και εδώ πρέπει να καταλάβεις ότι όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να είσαι αποφασιστική και ευδιάθετοι. Ο Κριός έχει πάνω του τον Ουρανό, που σου δίνει άλλη δυναμική.


 

Καρκίνος

Με τον Ερμή να έχει περάσει ήδη στο Κριό και την Αφροδίτη από τη Δευτέρα, να μπαίνει στο Ταύρο, να ξέρεις ότι τίποτα δεν έχει σημασία αυτή την περίοδο, για σένα, εκτός από το να ερωτευτείς και επιτέλους να ξεχάσεις τις καθημερινές σκοτούρες.

Μήπως όμως την πατήσεις με κάποιον φίλο σου; για κοίτα τριγύρω μήπως συμβαίνει κάτι εδώ και καιρό και δεν έχει πάρει χαμπάρι; Να είσαι σίγουρη ότι όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να είσαι σοβαρή και να κρατάς τις αποστάσεις που χρειάζεται!

Μην απορήσεις αν οι συνθήκες κάποιες φορές είναι σκληρές, αλλά να είσαι σίγουρη ότι αν μπορέσεις και περάσεις αυτή την ερωτική διάθεση μέσα και στο οικονομικό – επαγγελματικό κομμάτι, θα νιώθεις απίστευτα όμορφα.

Μην το παρακάνεις με την συμπεριφορά σου και πληγώσεις κάποιον φίλο. Πρόσεχε σε παρακαλώ!


 

Λέων

Εβδομάδα δυναμίτης αυτή που έρχεται και εσύ βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Να ξέρεις ότι υπάρχουν δυο όψεις στο ίδιο νόμισμα. Η επιλογή, είναι δική σου και μόνο εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να βρίσκεσαι συνέχεια στις επάλξεις. Ένα σου λέω μόνο. Ο Κρόνος είναι σταθερός στο Σκορπιό και η Αφροδίτη μπαίνει μέσα στο Ταύρο. Αυτή η αντίθεση θα φέρει έντονες διαφορές και τριγμούς. Να ξέρεις ότι μπορούν να γίνουν τα πάντα, αλλά το φυτίλι, μόνο εσύ μπορείς να το ανάψεις.
Θέλεις απεγνωσμένα έναν καινούριο έρωτα και να δεις το πάθος να ρέει από το κορμί σου. δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Αν είσαι βέβαια αδέσμευτη. Εσύ, που είσαι δεσμευμένη, μπορείς να κάνεις την ανανέωση, όποτε θέλεις και τελικά να είσαι εκείνη, που θα κάνει τη διαφορά.
Τα επαγγελματικά σου παίρνουν ανοδική πορεία, και αυτό μπορεί να σε βγάλει από στενωπούς, που είχες μπει εδώ και πάρα πολύ καιρό.


 

Παρθένος

Με την είσοδο του Ερμή στο Κριό, όπως επίσης και την είσοδο του Ήλιου και Άρη στο Ταύρο, έχεις να κάνεις θεαματικές εξόδους και να προκαλέσεις σεισμούς με την εμφάνιση σου, όπου και αν βρεθείς.  Η σεξουαλική ενέργεια ρέει ατελείωτα και το μόνο, που θέλεις είναι να είσαι παρόν στη κάθε σου στιγμή. Θέλεις να ερωτευτείς και να παραβρεθείς σεξουαλικά με το ταίρι σου, όπου και αν είναι αυτό.
Η επιθυμία σου είναι απίστευτη και το μόνο, που έχεις ανάγκη είναι να ηρεμήσεις και να ζήσεις κάτι φυσιολογικό, χωρίς παρεκτροπές. Κάνε ένα σωστό και εξορθολογιστικό προγραμματισμό και όλα θα δεις πως θα πάνε καλά.
Θέλω να έχεις υπόψη σου ότι μια βόλτα στη θάλασσα και μια αγκαλιά από το αγόρι σου, είναι ικανά να σε φέρουν στην ευτυχία.


 

Ζυγός

Με τον Ερμή να έχει μπει ήδη στον Κριό και την Αφροδίτη να μπαίνει στο Ταύρο να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι όσο γίνεται προσεκτική σε ότι αφορά τις οικονομικές σου σχέσεις. Αυτό έχει να κάνει με τα δάνεια και τις τράπεζες. Ίσως κάποιος διακανονισμός, να είναι στα σκαριά και να αφαιρέσει τα εμπόδια, που σου είχαν παρουσιαστεί.
Αυτή την εβδομάδα, αυτό, που παρατηρώ είναι η έντονη συζήτηση και πολλές τριβές στο χώρο των συνεργασιών και επαγγελματικών δρώμενων. Να παραμένεις όσο γίνεται ψύχραιμή και να μην χαλάς την καλή σου ψυχολογία, με αρνητικές σκέψεις.
Θεωρώ ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις και αυτό είναι απόρροια του καλού τρόπου σκέψης που έχεις εδώ και περίπου ένα εξάμηνο. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι όλα θέλουν πολύ δουλειά.


 

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και εσύ είσαι εκεί παρόν, γιατί είσαι η πρωταγωνίστρια. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ταύρο, έχεις απέναντί σου όλα εκείνα, που έχουν να κάνουν με τι σχέσεις και γενικά με τις συνεργασίες.
Αυτό έχει να κάνει με τα όρια, που έχεις να βάλεις εσύ στη ζωή σου και κατά πόσο θέλεις να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ του εαυτού σου, και με τους άλλους.
Μην ξεχάσεις να είσαι συνεσταλμένη και πολύ άνετη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, γιατί θα προκύψουν πολλές και έκτακτες εργασίες, που πιθανά να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Μην εκφράσεις εγωισμό σε παρακαλώ. Κράτα την εσωτερική σου ισορροπία και μείνε όσο γίνεται αμόλυντη από αρνητικές σκέψεις.
Να είσαι σίγουρη ότι ο έλεγχος του εαυτού σου, αλλά και των καταστάσεων είναι στο χέρι σου και μόνο.


 

Τοξότης

Η εβδομάδα που μπαίνει έχει σαν κύριο συστατικό προσοχής, την καθημερινότητα και την υγεία σου. Με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Άρη να μπαίνουν στο Ταύρο, να ξέρεις ότι η προσοχή σου θα πέσει στη διατροφή, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Θα νιώσεις την ανάγκη να πας γυμναστήριο και να προσέξεις πολύ τη σιλουέτα σου και τέλος αυτό που θα σου δαπανήσει την ενέργεια σου, είναι η διαδικασία του προγραμματισμού της καθημερινότητα σου.  Το 6ο ηλιακό σου σπίτι παίρνει φωτιά.
Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό να ξέρεις ότι θα είσαι όσο γίνεται περισσότερη διαλλακτική με όλους και με όλα. Να παραμένεις ψύχραιμη σε παρακαλώ και μην αφήνεις τίποτα να σου χαλάει την καλή σου ψυχολογία.


 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Ταύρο από τη Δευτέρα έχεις να λαμβάνεις πολλά στο τομέα ερωτικών και φλερτ. Είσαι σε απίστευτα όμορφη θέση, και θέλεις και ρομαντική διάθεση. Θυμάσαι όταν μπήκε εκείνος ο τύπος στη ζωή σου και τάραξε την «ησυχία» και την ισορροπία σου; έτσι θα νιώσεις και τώρα και μάλιστα θα εκφράσεις και μεγάλη δημιουργικότητα. Να είσαι έτοιμη για πολλά και ενδιαφέροντα. Αλλά πρόσεχε λίγο την μεγάλη ροή γιατί καραδοκεί και ο Κρόνος ακριβώς απέναντι στο Σκορπιό. Μην ξεπερνάς τα όρια.
Ξέρεις ότι τα επαγγελματικά σου είναι όσο γίνεται καλύτερα και αυτό, που έχει σημασία, είναι η πολύ καλή σου διάθεση , που αφήνει απ’ έξω όλες τις ίντριγκες και τις κόντρες. Πρόσεχε ότι αφορά τις οικογενειακές σου σχέσεις γιατί δεν θέλει πολύ να ξεσπάσει κάποια σύρραξη.


 

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό ταξιδάκι είναι η κεντρική δραστηριότητα της εβδομάδας, και αυτό, που έχεις να λαμβάνεις είναι  ο έρωτας που θα γνωρίσεις εκεί. Μην σου φαίνεται παράξενο γιατί με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ταύρο τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα για σένα. κανόνισε λοιπόν και την τελευταία λεπτομέρεια και προσπάθησε να φύγεις από όλα εκείνα, που σε κάνουν να νιώθεις πίεση και μεγάλες στεναχώριες.
Να ξέρεις και κάτι άλλο. Μπορείς να ένιωσες πολλά και περίεργα την προηγούμενη περίοδο, αλλά δεν παύει να είσαι εκείνη, που καθορίζεις τις τύχες της.
Προσπάθησε να παραμένεις όσο γίνεται αποστασιοποιημένη για να έχεις καλύτερη οπτική γωνία των πραγμάτων. Να είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η περίοδος που θα κάνεις τις δραματικές αλλαγές στη ζωή σου.


 

Ιχθείς

Με έντονο ενδιαφέρον πάνω στις σχέσεις με κοντινού συγγενείς και αδέρφια, αυτή η εβδομάδα, είναι λίγο περίπλοκη για σένα. να ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να είσαι παρόν σε κάθε στιγμή με τους οικείου σου.
Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να είσαι πίστη πάνω σε αυτό. Η καθημερινότητα σου θα αλλάξει κατά πολύ και εσύ πρέπει να είσαι παρόν σε αυτό που κάνεις.
Μην μπεις σε διαδικασίες, αντιδράσεις και να βγάλεις εγωισμούς προς τα έξω. Δεν σε συμφέρει.
Τώρα σε ότι αφορά την Αφροδίτη που περνάει μέσα στο Ταύρο, δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο καινούριο φλερτ. Είσαι εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό πρέπει να το δηλώνεις και να το δείχνεις.
Μην εκφράσεις εγωισμό για κανένα λόγο.


Να θυμάστε πάντα οτι για μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν αστρολογικά μέσα στην εβδομάδα, εκτός απο το ζώδιο μας, διαβάζουμε και την πρόβλεψη του ζωδίου που ανήκει ο ωροσκόπος μας!

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …