Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / Αστρολογία: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04/11-10/11

Αστρολογία: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 04/11-10/11

Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα. Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Η αρχή της εβδομάδας, θα σας προτρέψει να συλλογιστείτε κάπως διαφορετικά από ό,τι συνήθως, καλώντας σας να βάλετε κάτω τα πράγματα, και να πάρετε
αποφάσεις, μακριά από βιασύνες. Κατά τα μέσα, εστιάστε να βρείτε λύσεις για εμπόδια ή καθυστερήσεις που επιμένουν, ενώ όσο η εβδομάδα προχωράει, εξετάστε την πιθανότητα, την Πέμπτη για παράδειγμα, να φανείτε περισσότερο επίμονοι, παρά υποχωρητικοί. Διεκδικήστε εκεί που σας πρέπει. Όμως καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, φροντίστε να έχετε στα χέρια σας, τα σωστά χαρτιά!

Ταύρος

Η αρχή της εβδομάδας, θα σας δώσει στίγμα πως έπονται καθυστερήσεις και μπερδέματα, αν όμως δεν πέσετε στην παγίδα, αν επανεξετάσετε με μεθοδικότητα του στόχους σας, η είσοδος της Αφροδίτης από την Τρίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ικανοποιήσει. Όχι άμεσα ίσως, θα σας προσφέρει όμως μια γερή βάση για να πατήσετε. Έτσι, από τα μέσα και έπειτα, αναζητήστε περισσότερη σαφήνεια στις επικοινωνίες ή τις συναναστροφές σας. Και αν πάλι διαπιστώσετε ευκαιρίες, εξετάστε την σοβαρότητα ή όχι, που τις διακρίνει. Η καθημερινότητα σας πρόκειται να αλλάξει προς το καλό, αν επιδιώξετε την «σοβαρότητα» που αρμόζει.

Δίδυμοι

Η αρχή της εβδομάδας, θα σας παρουσιάσει μια πιο χαλαρή, πιο νωχελική εικόνα. Καθώς όμως ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και θα παραμείνει έως την αμέσως επομένη της Κυριακής, εστιάστε να εξετάζετε διπλά καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Κατά τα μέσα της εβδομάδας, προτιμήσετε να πείτε «όχι» πιο εύκολα από όσο «ναι», όμως μην παρασυρθείτε οι ίδιοι από αρνητικά συναισθήματα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Την Παρασκευή αλλά και αργότερα προς το Σαββατοκύριακο, βαλθείτε να καταλάβετε τα πίσω από την κουρτίνα πράγματα. Η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σας από την επόμενη Δευτέρα, θα σας ξεκαθαρίσει αισθητά το τοπίο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα κυλήσει κάπως έντονα αλλά και συγχυτικά για εσάς. Παρά τις «νωχελικές» τάσεις -ας πούμε- των πρώτων ημερών, συναισθηματικές εξάρσεις, μπορεί να σας προκαλέσουν. Εστιάστε κυρίως στην καλή σας πρόθεση, και μην επιτρέψετε σε περιστατικά της καθημερινότητας να σας αποσπούν από την χαρά σας. Κατά τα μέσα, εστιάστε να μάθετε την ουσία των πραγμάτων, όχι μόνο αυτά που διατίθενται να μοιραστούν οι άλλοι μαζί σας, και από την Παρασκευή, αποφύγετε να πείτε την τελευταία λέξη. Δεν δείχνει να σας αφήνουν. Καλύτερα λοιπόν, να μην εμπλακείτε γενικότερα, εκεί που δεν σας ευχαριστεί έτσι κι αλλιώς.

Λέων

Η αρχή, θα σας αναγκάσει να δείτε πράγματα που συνήθως αγνοείτε, ακόμη και επιδεικτικά. Έτσι, εστιάστε να κατανοήσετε εκείνα που πραγματικά έχει έρθει η ώρα να μάθετε, και μην αντιδράσετε για την αντίδραση. Κατά τα μέσα, ο Ήλιος και ο Κρόνος σε σύνοδο από τον Σκορπιό θα σας πιέσουν ακόμη λίγο παραπάνω, ώστε να δραστηριοποιηθείτε. Αν λοιπόν τα καταφέρετε, μάλλον θα μειώσετε απώλειες, παρά θα αποκομίσετε κέρδη για την καθημερινότητα σας. Ο λόγος, είναι πως η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ήδη από την Τρίτη, μόνο θετικά δεν σας βλέπει. Επομένως αφήστε τα μεγαλόπνοα σχέδια γι’ αυτήν την εβδομάδα, και επιλέξετε λιμάνι.

Παρθένος

Από την Τρίτη που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του φιλικού για εσάς Αιγόκερου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε κάπως πιο άνετα. Όμως καθώς η ίδια η Αφροδίτη, δεν ευνοείται και τόσο στο ζώδιο αυτό, αναλογιστείτε με ποιον τρόπο ακριβώς μπορεί να ευνοήσει εσάς. Επομένως και να μην υποπέσετε σε σφάλματα συμπεριφοράς, κυρίως. Όσο δε, η εβδομάδα θα τελειώνει, αναζητήστε τις ημέρες που η έμπνευση θα σας «αγγίξει» τον νου, και εστιάστε να επιφέρετε όμορφα γεγονότα για την καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Η αρχή της εβδομάδας, θα σας φανεί αμφίσημη, καθώς η Δευτέρα εκδηλώνεται κάπως υποτονική, ενώ από την Τρίτη η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, και οι καταστάσεις θα σας στριμώξουν λίγο παραπάνω. Εστιάστε κυρίως στο να μην αφήνετε εκκρεμότητες για τις οποίες μπορεί να σας ψέξουν. Όπως επίσης, να χρειαστεί αν κάνετε δυο και τρεις φορές την ίδια κίνηση, έως να επιφέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλλει και ο ανάδρομος Ερμής βέβαια, επομένως για το σύνολο της εβδομάδας, καλείστε να αποδειχθείτε συγκεντρωμένοι. Όχι απλώς παρόντες!

Σκορπιός

Το μέσον της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πράγματα και καταστάσεις, μιας και ο Ήλιος με τον Κρόνο θα συναντηθούν μέσα στο ζώδιο σας. Καθώς όμως παράλληλα, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος επίσης εντός του ζωδίου σας έως το τέλος της εβδομάδας, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για κανέναν λόγο, και σε κανένα επίπεδο. Ήδη από την Τρίτη θα κληθείτε να γίνετε περισσότερο σαφείς απέναντι στον προγραμματισμό σας, -αλλά και τις επικοινωνίες σας-, και καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος που συνήθως διακρίνει άτομα του ζωδίου σας. Κινηθείτε περισσότερο οργανωμένα!

Τοξότης

Την Τρίτη η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας, και θα προσχωρήσει σε εκείνο του Αιγόκερω. Έτσι ήδη από την Δευτέρα, μια αίσθηση ματαιότητας ή κόπωσης, δεν αποκλείεται να σας πολιορκήσει. Αγνοήστε την επί της ουσίας, καθώς από την στιγμή που απομακρύνεται από κοντά σας, δεν πρέπει να είναι και ο πλανήτης, που θα ορίζει την συμπεριφορά σας. Κατά τα μέσα της εβδομάδας, και προς την Παρασκευή, εστιάστε να αναγνωρίσετε αλλά και να συνθέσετε αντιθετικά στοιχεία. Και σε αυτό θα σας βοηθήσει ο πολυσυζητημένος πια Δίας, που λειτουργεί ως δίχτυ ασφαλείας για εσάς, λίγοι όμως του το αναγνωρίζουν.

Αιγόκερως

Δυο είναι τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για εσάς. Από την μια, την Τρίτη, η Αφροδίτη προσχωρεί στο ζώδιο σας, και, όσο και να μην συμβαδίζει με τις ποιότητες του, σαφώς θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες, από κάθε άλλον. Επίσης, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα σχηματίσει όψη συνόδου ακριβείας με τον Ήλιο, στον φιλικό για εσάς Σκορπιό. θα σας δοθούν επομένως, ξεκάθαρες ποιότητες, ώστε να συντονίσετε γεγονότα της καθημερινότητας σας, με βάση τις επιλογές σας. Ίσως περισσότερο αβίαστα, θα λέγαμε. Φανείτε όμως συνεπείς το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος

Η αρχή της εβδομάδας, θα σας μεταφέρει την εντύπωση πως «έχει πράγματα να πει», όμως αργεί να τα εκδηλώσει. Εστιάστε λοιπόν περισσότερο στο να αναγνωρίσετε τα φαινόμενα, και όχι να κινηθείτε ως προς αυτά. Από την Τρίτη που η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον γειτονικό σας Αιγόκερω, κρατήστε «το πόδι σας μακριά από το γκάζι» θα λέγαμε, κυρίως σε θέματα εσωτερικά. Κατά τα μέσα, όπου ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης ο Κρόνος θα συναντήσει τον Ήλιο στον Σκορπιό, αναζητήστε ερωτήματα που μπορούν να πάνε παρακάτω την ζωή σας, και από το Σάββατο, μην διστάσετε να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις. Πράξεις όμως, από την Δευτέρα. Την επόμενη…

Ιχθύες

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει κάπως υποτονικά, καθώς όμως από την Τρίτη η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, οι ποιότητες της καθημερινότητας θα σκληρύνουν κατά κάποιον τρόπο. Γεγονός που δεν αντιστοιχεί και τόσο, στις δικές σας ποιότητες. Εστιάστε λοιπόν κυρίως στην Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς θα χρειαστεί να αφουγκραστείτε με προσοχή εκείνα που θα σας πουν ή που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας. Ενώ από την Παρασκευή και έπειτα, – την Παρασκευή μην την εμπιστευτείτε απόλυτα-, εμπιστευτείτε τον μέσα κόσμο, και εμπνευστείτε. Θα σας βοηθήσει να περικυκλώσετε την ζωή με την σειρά σας…

πηγή: beu.com.cy

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …