ao_chalkis_logo

Χαλκίδα-Δωτιέας Αγιάς 1-3

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε και πέρασε… αέρα από την πρωτεύουσα της Εύβοιας με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Φωτόπουλου από την Αθήνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο πρώτο λεπτό πήραν προβάδισμα με τον Τσιρογιάννη. Στο 16’ ο Τσατσαλίδης τους έδωσε αέρα δυο τερμάτων, με τον Τσαλμά να χάνει πέναλτι στο 55’ αλλά να ευστοχεί στο 62’ από καλή θέση και να μειώνει. Οι Ευβοιώτες διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις οφσάιντ στις οποίες υποδείχθηκε ο Τσαλμάς, με τον Λώττα στο 93’ να βρίσκει χώρους καθώς η Χαλκίδα πίεζε για την ισοφάριση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τον Δωτιέα.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Ντουμάνης, Κοροβέσης (76′ Κωνσταντάκας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Ταυταρίδης, Βαλκάνος (85′ Καρβούνης), Γκιόκας, Κάρος (70′ Νικολάου), Τσαλμάς

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μάλτζαρης, Καρλιαμπάς (57 Ριζούλης), Λούγκος, Πολύζος, Τσιανάκας, Πετρουζέλης (80′ Λώττας), Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Τσιρογιάννης, Τζιώλας, Γούτος (56′ Κατσίκης)

 

Πηγή: onsports.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …