Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Συνελήφθη Πακιστανός στην Νέα Αρτάκη για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθη Πακιστανός στην Νέα Αρτάκη για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Κατασχέθηκαν συνολικά – 850 – λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (09-06-2014) το πρωί στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας , ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εμπορία λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (850) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ο δράστης προόριζε προς πώληση.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας , ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …