Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Συνελήφθη 48χρονος ομογενής από την Αλβανία που μαχαίρωσε τους δύο Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Συνελήφθη 48χρονος ομογενής από την Αλβανία που μαχαίρωσε τους δύο Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Συνελήφθη, χθες (08-06-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, ένας 48χρονος ομογενής από την Αλβανία, κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, ο 48χρονος τραυμάτισε, με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, δύο ημεδαπούς, ηλικίας 50 και 44 ετών (όλοι θαμώνες καταστήματος καφέ – μπαρ στη Χαλκίδα), ύστερα από μεταξύ τους αντιπαράθεση και στην συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση .

Οι δύο παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ο 48χρονος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, για τα αίτια του περιστατικού, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …