Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΦΟΡΑ/VIRAL / Καλά νέα για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ, βγήκε από το κώμα

Καλά νέα για την υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ, βγήκε από το κώμα

Ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ βγήκε από κώμα στο οποίο βρισκόταν το τελευταίο εξάμηνο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ έκανε σκι στην Ελβετία.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, ο Σουμάχερ βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο πρωταθλητής μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης, η τοποθεσία του οποίου παραμένει μυστική, καθώς η οικογένεια δεν θέλει να αποκαλύψει κανένα άλλο στοιχείο, όπως δήλωσε η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος του Σουμάχερ.

Στην ανακοίνωση της εκπροσώπου, αναφέρεται ότι ο Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα, αλλά δεν δίνεται καμία άλλη πληροφορία για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωταθλητή.

Πηγή: tanea.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

To κράτος του Facebook “έκοψε” όλες τις ειδήσεις από τους Αυστραλούς

Μια μέρα μετά την απόφαση των Αυστραλών να αναγκάσουν τις Google και Facebook να πληρώνουν …