Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Περ. Ενότητα Εύβοιας: Πρόσκληση για χωροταξικό

Περ. Ενότητα Εύβοιας: Πρόσκληση για χωροταξικό

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε σύσκεψη των Πολιτικών Κομμάτων, των Βουλευτών και των Φορέων της Εύβοιας, για την αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σας προσκαλεί σε σύσκεψη για την αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη σύσκεψη θα παρουσιαστεί η πρόταση για την Εύβοια, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις απόψεις – προτάσεις των φορέων του Νομού και σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο.

Η τελική πρόταση θα υποβληθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθεί και η μελέτη που έχει αναθέσει το Υπουργείο, για να εκφράσει την γνώμη του όπως προβλέπεται από το Νόμο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …