Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Κάρυστος: Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη πώληση CD και DVD

Κάρυστος: Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη πώληση CD και DVD

Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Πακιστάν στην Κάρυστο Ευβοίας, ο οποίος κατείχε παράνομα με σκοπό την πώληση κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους

Κατασχέθηκαν συνολικά – 270 – κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( DVD ’ CD ’ )

Συνελήφθη, χθες (25-10-2013) το μεσημέρι στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επιπλέον είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του .

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 29χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, (121) CD ’ s και (149) DVD ’ s , που προόριζε για πώληση, χωρίς να φέρουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των …