Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ολυμπιακός – ‘Ικαρος Χαλκίδας 99-61

Ολυμπιακός – ‘Ικαρος Χαλκίδας 99-61

Ο Ίκαρος στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Ολυμπιακό δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μπεί στο παιχνίδι και να απειλήσει του Πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Άσκα ξεχώρισε από την ομάδα της Χαλκίδας με 17 πόντος αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

Ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πέτυχε ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Στράτος Περπέρογλου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, έχοντας 5/7 βολές, 7/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Ο αριθμός του ματς

Ο Ίκαρος Χαλκίδας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 1/18 τρίποντα. Το μοναδικό σουτ τριών πόντων των φιλοξενούμενων το σημείωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Που κρίθηκε το παιχνίδι

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έλεγξαν από την αρχή το παιχνίδι και έφτασαν χωρίς δυσκολίες στο τρίτο τους θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Δεν αμφισβητήθηκε η κυριαρχία τους στον αγώνα σε κανένα σημείο του.

 

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 59-32, 78-45, 99-61.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 8(2), Λο 7(1), Ντάνστον 15, Σπανούλης 4, Περπέρογλου 22(1), Παπαπέτρου, Σλούκας 15(3), Σίμονς 5, Λοτζέσκι 9(1), Πρίντεζης 4, Αγραβάνης 7, Κατσίβελης 3.

Ίκαρος Χαλκίδας (Καλαφατάκης): Στραντ 6, Γκόβενς 11, Παπανικολόπουλος 6, Άσκα 17, Μανωλόπουλος, Σούτον 6, Γκαγκαλούδης 9(1), Σπανός, Μπορόβνιακ, Τολιόπουλος, Μπεκ 6, Μπέμπης.

logo ros

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …