Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ / Δωρεάν εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών

Δωρεάν εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών

Εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού για παιδιά ανασφάλιστων ή άνεργων γονέων καθώς και για παιδιά που ζουν στην Ελλάδα χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση, άρχισε σήμερα σε πέντε σημεία της Αθήνας.

 

Την εκστρατεία πραγματοποιεί το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής.

Ο εμβολιασμός γίνεται στα παρακάτω σημεία:

-στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής (που στεγάζεται στον ιατρικό σύλλογο Αθηνών) στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 στους Αμπελόκηπους, καθώς και στα παραρτήματά του στους δήμους Ιλίου, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Ηλιούπολης και Νέου Ηρακλείου.

Οι υπεύθυνοι του ιατρείου κοινωνικής αποστολής θεωρούν «ωρολογιακή βόμβα» το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά δεν έχουν κάνει τα βασικά εμβόλια καθώς οι γονείς τους είναι ανασφάλιστοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να επιστρέψουν σοβαρές ασθένειες, απειλητικές για τη ζωή, όπως ο τέτανος, ο κοκίτης, η ιλαρά, η ερυθρά, η μηνιγγίτιδα και η ηπατίτιδα Β.

 

 

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Σχολικό bazaar, πάντα με ασφάλεια, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Επιστροφή  στα θρανία με Χαμόγελο! Σχολικό bazaar, πάντα με ασφάλεια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται …