Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΚΟΣΜΟΣ | BET / ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Μέσα ο Μαυρίας, έξω ο Καραγκούνης

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Μέσα ο Μαυρίας, έξω ο Καραγκούνης

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος στην ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής για τη φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία (15/08) στο Όσλο, δεν συμπεριέλαβε το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη, σε αντίθεση με τον νεαρό Χάρη Μαυρία, που υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

 

Η παρουσία του Χάρη Μαυρία στην Εθνική, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που θέλουν τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, παράλληλα με την κατάκτηση της θέσης βασικού στην ενδεκάδα των «πρασίνων».   

 

Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι ο Γιώργος Καραγκούνης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει κάποια προετοιμασία, αφού παρέμεινε χωρίς ομάδα, ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Φερνάντο Σάντος τον «απάλλαξε» από τα καθήκοντα της Εθνικής.

 

Από την αρχή η συμμετοχή του αποτελούσε ένα αβέβαιο στοίχημα ποδόσφαιρο ωστόσο παίζεται, εκτός από την bet365, εντός γηπέδου κι εκεί ο έμπειρος άσος έδειξε να μην βρίσκεται στα κατάλληλα επίπεδα ετοιμότητας αλλά και φυσικής κατάστασης.

 

Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα πως η απουσία του Γιώργου Καραγκούνη θα συνεχιστεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, καθώς εκκρεμεί άλλη μία συμμετοχή του με τη γαλανόλευκη φανέλα, για να αναδειχθεί σε ρέκορντμαν της Ελλάδας.

 

Αναλυτικά, οι 21 παίκτες της αποστολής είναι οι εξής: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός).

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Santa Claus Βίκος Street Relays: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία

Aρχίζουν την Δευτέρα οι δωρεάν εγγραφές για τα Santa Claus Βίκος Street Relays της Λαμίας …