Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΙΟΒΕΙΑ 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΙΟΒΕΙΑ 2018

Θεαματική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ν.Ο. Χαλκίδος Στόγιος Φώτης, Νικάκης Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Νίκος και Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, που συμμετείχαν στις διοργανώσεις «ΝΙΟΒΕΙΑ 2018» και «Πανελλήνιοι Αγώνες Λυκείων» που διεξήχθησαν ταυτόχρονα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 30/3 -1/4 2018.

Οι αθλητές Νικάκης Παναγιώτης, Παπαδημητρίου Νίκος και Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων, εκπροσωπώντας επάξια τα Σχολεία τους. Ο Νικάκης και ο Παπαδημητρίου κέρδισαν την προσαύξηση στα μόρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ με την 3η  θέση που κατέλαβαν στα αγωνίσματα 50μ ελεύθερο και 200μ ελεύθερο αντίστοιχα. Ο Γυμνόπουλος με νέο ατομικό ρεκόρ κατετάγη 5ος στο αγώνισμα 200μ πρόσθιο για το σχολικό, και μαζί με τον Στόγιο Φώτη συμμετείχαν στα ΝΙΟΒΕΙΑ (διεθνές grand prix) στα οποία, ο μεν Γυμνόπουλος κολυμπώντας στον τελικό των 100μ πρόσθιο ανδρών, με νέο ατομικό ρεκόρ κατέλαβε την 7η θέση, ενώ ο Στόγιος ανέβηκε στο βάθρο, παίρνοντας την 3η θέση στον τελικό του αγωνίσματος 200μ ύπτιο, ενώ συμμετείχε και στα αγωνίσματα 50 και 100μ ύπτιο.

Το Δ.Σ. και η εφορία κολύμβησης του Ν.Ο.Χ. συγχαίρουν τους αθλητές και τον προπονητή τους και τους εύχονται Καλή Ανάσταση.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …