Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) για τον Ηρακλή Ψαχνών

Βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) για τον Ηρακλή Ψαχνών

Βαριά ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Ηρακλής Ψαχνών στο γήπεδο του, με αντίπαλο τον συνονόματό του από τη Θεσσαλονίκη, που τον βγάζει από τις προνομοιούχες θέσεις ανόδου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά μέχρι το 84’. Στο σημείο εκείνο έγινε η φάση που άλλαξε τη ροή όλου του αγώνα. Ο Ρεπετσάς υπέπεσε σε πέναλτι και ταυτόχρονα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).

Ο Στεφανίδης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και το 0-1 ήταν γεγονός. Από εκεί και πέρα η ομάδα των Ψαχνών αιφνιδιάστηκε και βγήκε εκτός αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέχρι το τέλος του αγώνα να πετύχουν άλλα δύο τέρματα. Αρχικά στο 89’ με τον Κιρόφσκι για το 0-2 και στη συνέχεια με τον Τάι στο 93′ για το τελικό 0-3.

Ηρακλής Ψαχνών: Σικαλιάς Γ., Μήτσης, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρεπετσάς, Λιόσης, Πούλγκα, Ρούτσης, Ογιαρμπίντε (68′ Σικαλιάς Α.), Μπαράνκος (52′ Στεπάνοβιτς), Σέγκος

Ηρακλής Θεσ/νίκης: Χουάντερσον, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Παληγεώργος, Ντατίδης, Τάι, Ουκάρ, Ισαάκ (76′ Σιατραβάνης), Σουλίδης, Στεφανίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …