Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ

Στα πλαίσια των φετινών ΚΑ΄ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2013, η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιήσει Τιμητική Συναυλία – Αφιέρωμα στον σπουδαίο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7.00μμ. το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στην Λεωφόρο Χαινά 93.
Την όλη εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο κ.Μανώλης Μητσιάς,ο οποίος ζήτησε η Συναυλία να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική την προσφορά Τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», ο οποίος ετοιμάζει κάθε μέρα 350 μερίδες φαγητό και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος ,το οποίο στηρίζει 200 ανέργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …