Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Ηρακλής Ψαχνών: Μεγάλο διπλό στα Γιαννιστά!

Ηρακλής Ψαχνών: Μεγάλο διπλό στα Γιαννιστά!

Νέα εκτός έδρας νίκη για τον Ηρακλή με 2-1 με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

 

Η ομάδα των Ψαχνών για μία ακόμα αγωνιστική έδειξε πως δεν πρόκειται για «πυροτέχνημα». Δείχνει ικανή να μείνει μέχρι τέλους σε τροχιά ανόδου και να παλέψει με όλες της δυνάμεις για να πετύχει το όνειρο.

Στο 33’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χαϊκάλη και όλα έδειχναν πως το διπλό θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα, αφού ο Ηρακλής ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 60’…Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και ταυτόχρονα απέβαλε τον Πλάτανο με κόκκινη κάρτα…Στο επόμενο λεπτό ο Χαρμάνας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έφερε το ματς στα ίσια.

Η αναμέτρηση πήρε φωτιά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη. Ο Ηρακλής παρόλο που είχε το αριθμητικό μειονέκτημα τελικά κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στο 73’ με σκόρερ τον Δήμου και να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα!

Έτσι η ομάδα της Εύβοιας παρέμεινε στην τέταρτη θέση αλλά μείωσε τη διαφορά από Εργοτέλη και Νίκη Βόλου στον ένα βαθμό. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης, Σερέτης, Γιόγιος, Καρπαθάκης, Τσιάμης (73′ Σιδηρόπουλος), Μπουτζίκος, Νταντίδης, Σπαθάρας, Χαρμάνας (81′ Χατζόγλου), Σκέμπης, Καρακάσογλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Πλάτανος, Μπακομήτρος, Βανγκέλι, Λιόσης, Πέδρο (73′ Ιακωβάκης), Γκέρσον (85′ Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …