Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι “The Knives” ανεβάζουν κι άλλο τη θερμοκρασία στις Αλυκές Δροσιάς

3 Αυγούστου, 2018 | 9:00 μμ - 11:30 μμ

Ύστερα από την συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο, μετά από την συναυλία των Iron Maiden στο Rockwave Festival, νομίζατε πως το καλοκαίρι έχει τελειώσει και επιτέλους θα πάτε διακοπές. Όμως… όχι. Οι Knives δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη (και μάλλον θα αργήσουν να την πουν, γιατί 16 χρονών είναι τα παιδία, όχι 86 για να κάνουν κάθε 2 χρόνια τελευταίο Live). Αν λοιπόν είστε λάτρεις της μουσικής, έρθετε δεν έρθετε, εσείς θα χάσετε.

Για αυτό στις 3 Αυγούστου του 2018 και ώρα 21:21 στον Ιππόκαμπο (Αλυκές), σας προσκαλούμε σε μια μουσική βραδιά με τραγούδια γνωστά και άγνωστα που θα σας χαρίσουν μια όμορφη ανάμνηση (σε περίπτωση έλλειψης της ακοής σας δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη). Απαιτείται καλοκαιρινή ένδυση. Είσοδος ελεύθερη.

Happiness is a warm gun,
The Knives Band

Αν ψηθήκατε και θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς, μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο:

Οι «Knives» είναι ένα νεανικό́ συγκρότημα από́ την Χαλκίδα, αποτελούμενο από́ τους Νικηφόρο Κουρμπέτη (ηλ. μπάσο- φωνή́), Χρηστό Τραμπάζαλη (ηλ. κιθάρα- φωνή́), Στέλιο Καζακίδη (ηλ. κιθάρα- φωνή́), Νίκο Βολιώτη (ντραμς). Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2014 από́ τα πρώτα τρία μέλη και τον Μανώλη Πανουσάκη (ο Νίκος Βολιώτης ανήκει στο συγκρότημα από́ το 2016).

Το ρεπερτόριο του συγκροτήματος περιλαμβάνει μουσική́ Rock’n Roll, Rock, Pop, Ballads, τραγούδια γνωστών Ελλήνων και ξενών μουσικών καθώς και δικά τους τραγούδια. Μέσα από́ τα τραγούδια τους, οι «The Knives» ή αλλιώς σουγιάδες για τους φίλους τους, εκφράζουν τα συναισθήματα τους, αλλά́ και αποτυπώνουν τους προβληματισμούς τους. Εμπνέονται από́ την καθημερινότητά τους, τραγουδώντας τα όνειρα και τις εμπειρίες τους. Έχουν συγκινήσει κοινά́ και κοινά́, αλλά ακόμα προσπαθούν να κάνουν τον manager τους (Ιάσονα Τσουκάλα), να τους πει έναν καλό́ λόγο.

Φιλική συμμετοχή:
Βενετία Λουκά (πλήκτρα- φωνή),
Γρηγόρης Μαγουλάς (πλήκτρα),
Φωτεινή Αλεξίου (τρομπέτα),
Δημήτρης Κουκουβίνος (σαξόφωνο)

Περισσότερες πληροφορίες: 6987126304 (Ιάσονας Τσουκαλάς)

Σχόλια

comments

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Αυγούστου, 2018
Ώρα:
9:00 μμ - 11:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Ιππόκαμπος Αλυκές