Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΥΓΕΙΑ | ΔΙΑΤΡΟΦΗ / Άδραξε τη μέρα ! 5 λόγοι που αξίζει να ξυπνάς πρωί!

Άδραξε τη μέρα ! 5 λόγοι που αξίζει να ξυπνάς πρωί!

Ίσως το πρωινό ξύπνημα, για κάποιους να είναι δύσκολο! Μας αρέσει να κοιμόμαστε και να χουζουρεύουμε στο κρεβάτι! Έρευνες όμως, έχουν δείξει ότι οι πρωινό τύποι, τείνουν να είναι περισσότεροι επιτυχημένοι, απ’ ότι αυτούς που προτιμάν «να κάνουν τη νύχτα μέρα.»

Πάμε να δούμε τους λόγους!

1) Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας που έγινε το 2008, έδειξε ότι οι άνθρωποι που ξεκινάν τη μέρα τους πρωί-πρωί αυτό προσδιορίζονται ως άτομα καλύτερα από εκείνους που ξυπνάνε βράδυ!

2) Οι πρωινοί τύποι, είναι περισσότερο ευτυχισμένοι! Η συναισθηματική τους κατάσταση είναι πιο χαρούμενη το πρωί, απ’ ότι από αυτούς που ξυπνάν βράδυ!

3) Επίσης η φυσική τους κατάσταση είναι καλύτερη. Έχουν περισσότερη ενέργεια κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς οι πρωινές ώρες είναι οι καλύτερες για σωματική άσκηση.

4) Το πρωινό ξύπνημα οδηγεί σε αύξηση παραγωγικότητας. Δηλαδή οι άνθρωποι που ξυπνάν πρωί, είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία τους και μπορούν να παίρνουν πιο εύκολα αποφάσεις!

5) Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που ξυπνάνε το πρωί, παρουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως η αισιοδοξία, η ικανοποίηση και η ευσυνειδησία!

Αν δεν είστε πρωινός τύπος, το πρωινό ξύπνημα μπορεί να βελτιώσει την ζωή σας! Εγερτήριο λοιπόν!

Ρυθμίστε τα ξυπνητήρια σας!

Πηγή: joytv.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Τηλεργασία: 4 χρήσιμες συμβουλές για όσους δουλεύουν από το σπίτι

Ακόμη και πριν από την Covid-19, πολλές επιχειρήσεις είχαν υιοθετήσει την πολιτική τηλεργασίας και έτσι …