Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ / Συνάντηση φορέων για την πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής

Συνάντηση φορέων για την πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 το πρωί, στο Γραφείο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, η καθιερωμένη συνάντηση των Φορέων της Πόλης μας για την πανήγυρη του Ιερού Ναού. Στη συνάντηση προσήλθαν και συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, κ. Ιωάννης Στέρπης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου, Α’ Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής της Τροχαίας Χαλκίδος, κ. Κωνσταντίνος Κουκουβίνος, Αστυνόμος Α’, της Σχολής Πεζικού, κ. Λεωνίδας Πίτσικας, Ανθυπολοχαγός και του Λιμεναρχείου Χαλκίδος, κ. Αντώνιος Λάμπρου, Αρχικελευστής και κ. Μαρία Κοκκάλα, Κελευστής.

Ενημερώθηκαν όλοι από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Ηλιοδρομίτη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, για τις αρμοδιότητές τους, που θα αναλάβουν για την εύρυθμη διεξαγωγή της φετινής πανηγύρεως για τη μνήμη της Πολιούχου και Προστάτιδος μας Αγίας Παρασκευής.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε κλίμα συνεργασίας και προθυμίας, ώστε όλοι να συνεργαστούν και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της φετινής πανηγύρεως.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων  εργασιών συντήρησης και  βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του …