Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ / Απολογισμός καλοκαιρινών εκδηλώσεων “Ολύμπια 2017”

Απολογισμός καλοκαιρινών εκδηλώσεων “Ολύμπια 2017”

Η απόλυτη ικανοποίηση και ένα μεγάλο χαμόγελο διακρίνεται στα πρόσωπα όλων των διοργανωτών των καλοκαιρινών πολιτιστικών – αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων «ΟΛΥΜΠΙΑ 2017». Τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεολόγου Ευβοίας ευχαρίστησαν όλους τους διοργανωτές, τα μέλη του, τους κατοίκους του χωριού αλλά και τους επισκέπτες του για την δυναμική συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις.
Η συνεχής και μεγάλη προσπάθεια, η επιμονή προς τον στόχο, η αλληλοσεβασμός, η αλληλοκατανόηση αλλά και το ομαδικό πνεύμα αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των καθιερωμένων εκδηλώσεων «ΟΛΥΜΠΙΑ», που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση.

Πολλές ήταν οι στιγμές που μας γέμισαν χαρά, ικανοποίηση και ελπίδα για το αύριο.
* Ανέμελες εκφράσεις και πολύ γέλιο σε μικρές παρέες των εκδρομών μας.
* Μεγάλη συμμετοχή στα τουρνουά ποδοσφαίρου (εφήβων & παίδων) με τα μεγάλα ταλέντα να υπερέχουν αλλά και τους γονείς-συγγενείς να καμαρώνουν τα βλαστάρια τους.
* Τιμητική για εμάς η συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ, μέλους της basket league αλλά και ομάδων από το Θεολόγο, τη Χαλκίδα, το Γέροντα και την Ερέτρια.
* Μεγάλο ενθουσιασμό από τη συμμετοχή ομάδων από το Θεολόγο αλλά και τη Χαλκίδα στο τουρνουά βόλεϊ με βραβεύσεις, φαγητό, ποτό, και χορό μέχρι το πρωί!
* Μυσταγωγική βραδιά, με πολλή προσμονή αλλά και περιέργεια, η προβολή της φετινής κινηματογραφικής ταινίας με προσέλευση πλήθος κόσμου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Το γέλιο χτύπησε… κόκκινο μετά τις πρώτες αστείες στιγμές της κωμωδίας.
* Διαχρονικό το τουρνουά πίνγκ-πόνγκ που προσμετρά πολλά χρόνια παρουσίας στο χωριό μας, με πολλούς παλαιούς αλλά και νέους αθλητές. Ένα άθλημα που έχει τις ρίζες του πολλές δεκαετίες πριν, από την έναρξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
* Χωρίς λόγια η φετινή παρουσία όλου του κόσμου στη λαϊκή βραδιά που έλαβε χώρα στον αύλιο χώρο του Συλλόγου με τον χορό να κρατά την ένταση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Προς μεγάλη μας έκπληξη, επισκέπτες από την Αθήνα, άγνωστοι προς εμάς, μας εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίησή τους, ερχόμενοι σε έναν άγνωστο προορισμό.
* Πολλές οι εκδόσεις, παλαιοί και νέοι συγγραφείς, πολλά είδη συγγραμμάτων εκτίθενται για μια ολόκληρη εβδομάδα κάθε χρόνο στις αίθουσες του (κλειστού πλέον) Δημοτικού Σχολείου, με τους επισκέπτες να καλύπτουν τις απαιτήσεις τους, και να επιλέγουν αξιόλογα βιβλία.
* Εναλλακτική η rock βραδιά που διοργανώθηκε φέτος με την παρουσία πολλών νέων της περιοχής αλλά και της Χαλκίδας, σε μία συναυλία που δεν έχανε από συμμετοχή, πανικό, ήχο αλλά και πολύ.. πολύ rock!!!
* Γέλια, παιδικές φωνές και αστείρευτη διάθεση γέμισαν το χώρο που πραγματοποιήθηκαν οι φετινές αθλοπαιδιές. Τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες, σπάσιμο μπαλονιών και πολλά άλλα έκαναν και πολλούς μεγάλους να ξαναγίνουν… παιδιά!
* Πρωταγωνιστής στα “Ολύμπια”, ο αγαπημένος -όλων των ηλικιών- ήρωας του θεάτρου σκιών, ο Καραγκιόζης ήταν και πάλι εδώ για να χαρίσει άπλετο γέλιο στους μικρούς μας φίλους, αλλά και να εκπληρώσει την προσμονή των μεγάλων.
* Η φετινή ολοκλήρωση γράφτηκε με μία διήμερη εκδρομή στον Ευβοϊκό Όλυμπο, περπατώντας στα μονοπάτια του βουνού μας, φτάνοντας μέχρι το υψόμετρο που καμαρώνουν περήφανα τα έλατα. Το βράδυ είχε πολλές ιστορίες σε έναν μεγάλο ανθρώπινο κύκλο υπό τον ήχο αλεπούδων.

Περήφανοι και γεμάτοι καμάρι είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπούμε ως μέλη του Δ.Σ. έναν σύλλογο που μας έχει γεμίσει χαρές, που έχει εκπροσωπήσει όλο το νομό μας σε χορευτικές αποστολές του εξωτερικού κατά το παρελθόν.
Η συμμετοχή του χορευτικού μας συγκροτήματος αποτέλεσε το έναυσμα για την ανταλλαγή group φιλοξενίας για πάρα πολλά χρόνια στο παρελθόν με πόλεις όπως το Menden της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας, το Aalst του Βελγίου αλλά και της πόλης του Παρισιού της Γαλλίας. Η παρουσία μας εκεί, και η συμμετοχή μας σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις έλαβε χώρα σε πάρα πολλά και συνεχή έτη.
Πολλές ήταν οι βραβεύσεις μας από τοπικούς φορείς, όπως και από τοπικές αλλά και κρατικές αρχές.

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της σημερινής εποχής, η παρουσία μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας παραμένει ενεργή, με μεγάλο εσωτερικό ενθουσιασμό. Ο προγραμματισμός για τα επόμενα σχέδια μόλις ξεκινά.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεολόγου Ευβοίας
Κώστας Μπασούκος, Πρόεδρος
Μίνα Βαμβάκου, Αντιπρόεδρος
Μαρία Τουλούμη, Γραμματέας
Θανάσης Τσιριμώκος, Ταμίας
Λευτέρης Θεοδώρου, Μέλος

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Με την ολοκλήρωση των  απαραίτητων  εργασιών συντήρησης και  βελτίωσης του χώρου, των υποδομών και του …