Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΛΛΑΔΑ / “Το Θείο Τραγί” του Σκαρίμπα στο Φούρνο

“Το Θείο Τραγί” του Σκαρίμπα στο Φούρνο

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9 μ. μ. στο θέατρο Φούρνος των Αθηνών (οδός Μαυρομιχάλη 168 της παρά την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων) θα παρουσιαστεί η σε ροκ εκδοχή δραματοποιημένη μορφή του εξαίσιου σκαριμπικού διηγήματος ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΡΑΓΙ. Κατά την επίσημη πρώτη συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα με σχετική περί του Χαλκιδεοπαρνάσσιου συγγραφέα ομιλία.
Οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΡΑΓΙΟΥ στον καλλιτεχνικό χώρο Φούρνος (που εφέτος γιορτάζει τα 25χρονα της λειτουργίας του), θα συνεχιστούν με την ίδια πάντοτε ώρα ενάρξεως: την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη, καθώς και κατά τα τρία πρώτα του Νοέμβρη.
Η σκηνοθεσία, οι στίχοι των τραγουδιών και η ερμηνεία είναι έργο του Άρη Μπινιάρη (ο οποίος πρόσφατα ανέβασε Πέρσες στην Επίδαυρο), ενώ η επί σκηνής παρουσία του πλαισιώνεται από τους μουσικούς Βίκτωρα Κουλουμπή (μπάσο) και τον Πάνο Σαρδέλη (τύμπανα).
Το εισιτήριο εισόδου είναι 12 €, το φοιτητικό και των άνω των 65 ετών 10 €, ενώ των ανέργων και όσων διαθέτουν ατέλεια εισόδου 5 €.

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλοι Γ. Σκαρίμπα

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα γίνεται “Green & Smart”

Για 10η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, …