Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΛΛΑΔΑ / Πετάμε για το 5ο Athens Flying Week στη Τανάγρα

Πετάμε για το 5ο Athens Flying Week στη Τανάγρα

Το μεγαλύτερο αεροπoρικό Show της Ελλάδας, το 5οAthensFlyingWeek, επανέρχεται τον Σεπτέμβριο, πιο δυναμικό από ποτέ!

Το AthensFlyingWeek μεγαλώνει και απογειώνεται για την ΤΑΝΑΓΡΑ, δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατέςνα ζήσουναπό κοντά τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τζετ σε απόσταση αναπνοής, να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων και να ζήσουν μοναδικές στιγμές και εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης πιλότους, αλλά και με τους πιλότους των μαχητικών τζετ στο μεγαλύτερο airshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!!!

Στο φετινό AFW, για πρώτη φορά και μόνο για τους φίλους της AFW, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ανοίγει τις πύλες της και μας αφήνει να περιηγηθούμε στο άγνωστο μέχρι τώρα κόσμο των μαχητικών αεροσκαφών.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση απο τις Αερολέσχες, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) και άλλες αρμόδιες σχολές.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

Το airshow με τους πάνω από 200.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, 17-18 Σεπτεμβρίου 2016.

Προπώληση εισητηρίων
Hλεκτρονικά στο www.viva.gr
Kαταστήματα Public και Seven Spots

Πηγή:athensflyingweek.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα γίνεται “Green & Smart”

Για 10η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, …