Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΕΙΜΑΙ…Πώς βλέπω τον εαυτό μου

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΕΙΜΑΙ…Πώς βλέπω τον εαυτό μου

Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού διαγωνισμού που συγκέντρωσε 23.000 συμμετοχές, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, παιδιά ηλικίας 4-15* ετών  να εμπνευστούν από ένα χάλκινο καθρέφτη από την Κύπρο, που χρονολογείται από το 1200-1050 π.Χ.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, φέτος το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ωδείο Αθηνών όπου θα φιλοξενηθεί η έκθεση με τα έργα των παιδιών τον Μάϊο αλλά και με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Παιδιά από την Καλαμάτα που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, θα δουν τα έργα τους τον Ιούλιο σε έκθεση που θα διοργανωθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας!

Περιμένουμε το έργο σου μέχρι τις 28/02/2020. Μπορεί εσύ να είσαι ένας από τους καλλιτέχνες της επόμενης έκθεσης του Μουσείου. To έπαθλο για τους νικητές και φέτος θα είναι ένα Cycladic Art Box!
_______

ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Μπες στο https://cycladic.gr/paidikos-diagonismos
2. Εκτύπωσε το σχέδιο σε Α4 και τη φόρμα συμμετοχής
3. Ζωγράφισε πώς βλέπεις τον εαυτό σου
4. Στείλε μας το έργο σου και τη φόρμα συμμετοχής ταχυδρομικώς. Τα έργα πρέπει να σταλούν ή να παραδοθούν έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στη διεύθυνση:

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα
Υ/Ο: Αγγελική Βλαχάκη/Παιδικός Διαγωνισμός
Τ. 210 7228321-3

παιδιά προσχολικής ηλικίας και όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα γίνεται “Green & Smart”

Για 10η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, …