Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΕΛΛΑΔΑ / Κορωνοϊός: Ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις!

Κορωνοϊός: Ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις!

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων το Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας και το διάσημο πατρινό καρναβάλι, λόγω του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χαλκιδέων στα κοινωνικά δίκτυα:

“Ματαίωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Χαλκιδέων.

Ύστερα από ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την ακύρωση των Καρναβαλιών σε όλη τη χώρα, λόγω του Κορονοϊού και των κανόνων ασφαλείας, ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει τους πολίτες και τους επισκέπτες ότι ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το τριήμερο της Αποκριάς, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.”

 

Κατά την δήλωση στο υπουργείο Υγείας, ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε την ακύρωση του καρναβαλιού στην Ελλάδα επικαλούμενος συστάσεις και το πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού

Τρία έγιναν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Τα δυο είναι στην Θεσσαλονίκη και το τρίτο στην Αθήνα. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα γίνεται “Green & Smart”

Για 10η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, …