Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / “Χορευτικό Αντάμωμα” από τον Πολ/κό Σύλλογο Δοκού

“Χορευτικό Αντάμωμα” από τον Πολ/κό Σύλλογο Δοκού

Η Πρόεδρος και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δοκού Χαλκίδος «Η Άνοιξη», σας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00, πραγματοποιεί Πολιτιστική Εκδήλωση με θέμα «Χορευτικό Αντάμωμα», στον προαύλιο χώρο του 17ου Δημοτικού Σχολείου Δοκού Χαλκίδος.

Για πρώτη χρονιά φέτος, ο Σύλλογος πραγματοποιεί μία τέτοια Εκδήλωση, όπου ενώνονται τα Χορευτικά μας Τμήματα με άλλους δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους: τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Πάλιουρα «Η Αγάλη» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κ. Κανάρης», σε μια προσπάθεια θεμελίωσης και διάδοσης του κοινού μας σκοπού, την διάδοση του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού. Μετά την παρουσίαση των Χορευτικών Τμημάτων, θα ακολουθήσει Παραδοσιακό Γλέντι για όλους μας, με την συνοδεία Παραδοσιακής Ορχήστρας.

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακόμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον προαύλιο χώρο του σχολείου, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα μαζέψουμε φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμιση εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Ντόβρου Μαρίνα

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …