Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας-docfest 2019: Δεύτερη ημέρα.

Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας-docfest 2019: Δεύτερη ημέρα.

Το 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας ύστερα από την επιτυχημένη έναρξη εχθές 19 Νοεμβρίου και το αφιέρωμα στον Λεονάρντο ντα Βίντσι, ξεκινά τη δεύτερη μέρα λειτουργίας του, σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου με την νεανική δημιουργία στο Θέατρο Παπαδημητρίου, αλλά και στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Περ. Εν. Ευβοίας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες νέων δημιουργών από σχολεία όλης της Ελλάδας που είδαν το ντοκιμαντέρ με μια νέα, φρέσκια ματιά.

Η Νεανική Δημιουργία φέτος εμπλουτίστηκε με το αφιέρωμα στον Νεανικό Νορβηγικό Κινηματογράφο και την προβολή ταινιών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα και το Νορβηγικό Ινστιτούτο.

Στις 10:43, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, θα γίνει έναρξη του αφιερώματος στον Νεανικό Νορβηγικό Κινηματογράφο με την προβολή της ταινίας Σκληρά παιδιά, του Christian Lo.

Η ημέρα θα κλείσει με το Διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ.

Παράλληλα με τις προβολές από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 και 00:00 αντίστοιχα θα λειτουργούν οι παρακάτω εκθέσεις:

• Ισόγεια αίθουσα Δημαρχείου «Αριστοτέλης», Έκθεση του Animator Ιορδάνη Ανανιάδη

• Φουαγιέ Μεγάρου Περ. Ενότητας Εύβοιας, Έκθεση Κινηματογραφικής Αφίσας σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …