Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Το Enduro Mediterraneo έρχεται στη Εύβοια

Το Enduro Mediterraneo έρχεται στη Εύβοια

Μόλις μια έβδομάδα έμεινε μέχρι την ποδηλατική εκδήλωση του Enduro Mediterraneo στη Στενή Ευβοίας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Enduro Mediterraneo κάνει την εμφάνιση του στην Εύβοια. Οι συμμετοχές ήδη αρκετές με αθλητές να λαμβάνουν μέρος απο όλη την Ελλάδα αλλά και τη γειτονική Βουλγαρία. Το enduro mountainbike είναι πλέον ένα διαδεδομένο άθλημα με πιστούς ακόλουθους. Στις 17 Μαίου λοιπον οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε ορεινά ποδηλατικά μονοπάτια και διαδρομές της Στενής, με εκκίνηση τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού της Στενής. Οι απονομές θα γίνουν στο ίδιο μέρος περίπου στις 16:00-17:00 και ανάλογα με τις συμμετοχές.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μέρος σειράς αγώνων που γίνονται σε όλη την Ελλάδα στις εξής περιοχές (Ξάνθη – Πήλιο – Ωραιόκαστρο – Χαλκίδα),ενώ προσελκύει συμμετέχοντες απο διάφορες χώρες όπως είναι η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Αγγλία, Γερμανία και το Βέλγιο. Θεωρείται μια εκδήλωση αθλητικού τουρισμού με στόχο την προσέλκυση όλο και περισσοτέρων επισκεπτών στη χώρα μας για αθλητικές δραστηριότητες.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω links
Να είστε όλοι εκεί..

Steven Kounis
founder & administrator
t: 0030 6973856793

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …