Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Το «Eλεύθερο ζευγάρι» ταξιδεύει στην Χαλκίδα το θέατρο “Περί Τεχνών”

Το «Eλεύθερο ζευγάρι» ταξιδεύει στην Χαλκίδα το θέατρο “Περί Τεχνών”

Το «Ελεύθερο ζευγάρι» επιστρέφει για δεύτερη φορά στην Χαλκίδα. Μια ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη στην κωμωδία των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε  σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου

 Ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος καταθέτει ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, σε μια τρελή κωμωδία με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο γνωστός από το ρόλο του Κρητικού στην τηλεοπτική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», Γιώργης Κοντοπόδης και η Φίλη Μαρσώ.

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα, από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται για μία μοναδική παράσταση, την Δευτέρα 28 Μαΐου (20.30) στο θέατρο ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ στην Χαλκίδα (Μαυρογένους 2, 34100 τηλέφωνο κρατήσεων 6934714425).

 

Λίγα λόγια για το έργο

Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους,  η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Το έργο παρουσιάζεται σε

σκηνοθεσία- μουσική επένδυση Αλέξανδρου Λιακόπουλου,

απόδοση – διασκευή Γιώργη Κοντοπόδη

Παίζουν οι ηθοποιοί(αλφαβητικά): Γιώργης Κοντοπόδης, Φίλη Μαρσώ

Διάρκεια παράστασης 95 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων 12 ευρώ,

Προπώληση θέατρο Περι-Τεχνων 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …