Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Το Circo Acquatico στη Χαλκίδα στο Βούρκο

Το Circo Acquatico στη Χαλκίδα στο Βούρκο

Το Magnifico Circo Acquatico έρχεται στην πόλη μας για να μας παρουσιάσει τον θαλάσσιο κόσμο χωρίς ζώα που βασίζεται στις υψηλές αθλητικές ικανότητες των καλλιτεχνών. Το Circo Acquatico με μια παράσταση κατάλληλη για όλη την οικογένεια που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να μαγέψει πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες. Σε ένα κυκλικό θέατρο-ενυδρείο με περισσότερα από 50.000 λίτρα νερού διηγείται την ιστορία του ένας κλόουν που πέφτει και γλιστράει μέσα στο νερό και βυθίζεται καθώς δεν ξέρει κολύμπι. Από τη στιγμή αυτή αρχίζουν γι’αυτόν διάφορες περιπέτειες, κάποιες δύσκολες, άλλες διασκεδαστικές. Ανακαλύπτει ότι ο υποβρύχιος κόσμος είναι γεμάτος πλάσματα μαγικά που χαρακτηρίζονται από τη δύναμη και την επιδεξιότητά τους. Ο καθένας από αυτούς του προσφέρει καινούριες και μοναδικές γνώσεις κι έτσι ο πρωταγωνιστής ενθουσιασμένος αποφασίζει να επιστρέψει στην επιφάνεια για να τις μοιραστεί με τους ομοίους του.

Πρόκειται για μια ιστορία στην οποία συναντιούνται δυο αντίθετοι κόσμοι χάρη στην απλότητα των χαρακτήρων οι οποιοι χρησιμοποιούν μια μόνο κοινή γλώσσα: τη γλώσσα της φιλίας. Φώτισμός, ήχος, μουσική, ηθοποιία, σκηνογραφία, μακιγιάζ και κουστούμια ενώνονται για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη κι ελκυστική παράσταση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης 10 θεάματα υψηλού τεχνικού επιπέδου όπως και 50 καλλιτέχνες με έναν κοινό παρονομαστή: την αφοσίωση στην τέχνη τους χάρη στην οποία προσφέρουν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μοναδικότητα σε ολόκληρη την παράσταση.

Εκτός από τα παιχνίδια με το νερό και τα ειδικά εφέ, θα μπορέσετε να θαυμάσετε ανθρώπινες πυραμίδες ζογκλέρ, σειρήνες-ακροβάτες που χάρη στην απίστευτη ευλυγισία τους θα σας μοιάσουν σαν ελατήρια κι ακόμη λαμπερές χορεύτριες, τολμηρές αθλήτριες πάνω σε θορυβώδεις τζετ σκι κι άλλα πολλά.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους πρωταγνιστές του βυθού οι οποίοι είναι η χελώνα, ο αστερίας, ο καρχαρίας, το καβούρι και οι μέδουσες, τα συμπαθητικά χταπόδια, τα ψάρια και ο ιππόκαμπος που προσφέρουν ακόμα περισσότερη ιδιατερότητα στο show.

Το σημαντικό μύνημα κοινωνικού περιεχομένου σχετίζεται με το σεβασμό του ανθρώπου προς τη θάλασσα και γενικότερα προς το περιβάλλον.

Στο Βούρκο απο 1 έως 11 Σεπτεμβρίου με 2 παραστάσεις καθημερινά 19.30 και 21.30

Εκτυπώστε το κουπόνι έκπτωσης, παρουσιάστε το στο ταμείο για να παραλάβετε την έκπτωση

____________________ ________________

Πώληση εισητηρίων στα ταμεία του Τσίρκου
και προπώληση ηλεκτρονικά στο www.ticketea.com

Τιμές εισητηρίων ανά Τομέα

VIP                               Κανονικό:25€   Μειωμένο: 22€
Κεντρική Πλατεία    Κανονικό:23€    Μειωμένο:20€
Κεντρική                    Κανονικό: 20€   Μειωμένο: 16€
Εξώστης                     Κανονικό: 13€    Μειωμένο: 10 €

Πηγή:circoacquatico.net

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …