Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Το 5οbMF ανοίγει τις πόρτες του,στις 2 Ιουλίου!

Το 5οbMF ανοίγει τις πόρτες του,στις 2 Ιουλίου!

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσίασε σήμερα το πρόγραμμα του 5ουbio–MechanicalFestivalστο Ξενοδοχείο Παλίρροια.Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γεμάτο από εκδηλώσεις που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου με επίκεντρο το Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Θ.Χ.,Ζωή Λιβανίου,μίλησε για την πορεία του Θεάτρου στα 40 χρόνια από την ίδρυσή τουκαι για το 5οbMF, με τη συν-διοργάνωσητων: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ΔήμοςΧαλκιδέων, Ο.Λ.Ν.Ε,ΑναγκαστικόςΣυνεταιρισμόςΒαθέως Αυλίδας, Επιμελητήριο Εύβοιας, Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.και Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.. Τόνισε πως παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, με την στήριξη τωνσυν-διοργανωτών καιτωνχορηγών,η καρδιά του πολιτισμού θα χτυπήσει για ακόμα μια φορά στο Θέατρο ΑυλιδείαςΑρτέμιδοςμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Σημαντικό γεγονός είναι πωςο επιχειρηματικός κόσμος,παρ’όλο που έχει πληγεί τα δύο σχεδόν χρόνια,στήριξεοικονομικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή διοργάνωση. Τέλος, ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την συνεχή προβολή και υποστήριξη του έργου του Θ.Χ..Ευχάριστη έκπληξηαποτέλεσετοδιαφημιστικόσποτ που θα προβληθεί από τις συχνότητες της ΕΡΤκαι το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος, που παρουσίασε ο Θεόφιλος Ιάσονας Τσουκαλάς και υπογράφει ο Νίκος Πάνου.Στη συνέχεια πήραν το λόγο η κ. Μαίρη Μουρσελλά Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπήςκαι η κ. Χαρά Γεωργιάδη Γενική Γραμματέαςτου Δ.Σ. του Θεάτρου Χαλκίδαςκαι παρουσίασαντον θεματικό άξονα του 5ουbMF« Παλίμψηστο#21» και το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Η Σκηνοθέτης της παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας κ.Μαρία Βαρδάκα επέστρεψε στην πόλη μας μετά από 4 χρόνια και σκηνοθετεί φέτος την Αριστοφανική κωμωδία Βάτραχοι, που θα δώσει 11 παραστάσεις. Στην ομιλία της,έδωσε το στίγμα της παράστασηςκαι παρουσίασε τους συντελεστές αυτής.Στο σύντομο χαιρετισμό τους οι:Δήμαρχος Χαλκιδέων κ Ε.Βάκα, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΠολιτισμού και Τουρισμούκ. Η.Μπουρμάς και ο Γ.Γ. του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Γ.Μαραγκός εξήραν το έργο και την προσφορά του Θεάτρου Χαλκίδας, δηλώνοντας την στήριξή τους αλλά και τον θαυμασμότους για το αξιόλογοαυτόπολιτιστικό γεγονός.Στην συνέντευξη το παρόν έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ Παναγιώτης Τζαφέρος, Μαίρη Χουλιέρη και Ματούλα Αναστασίου.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …