Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ άνοιξε αυλαία!

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ άνοιξε αυλαία!

Το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest άνοιξε την αυλαία του την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και μας καλωσόρισε για ακόμη μία χρονιά στο φαντασιακό κόσμο του, υποσχόμενο να μας ταξιδέψει μέσα από μοναδικές ταινίες σε μια νέα πραγματικότητα.

Η πρωτοφανής ανταπόκριση του κοινού, με περισσότερα από 4.000 άτομα από τις πρώτες κιόλας ώρες, συνέβαλε στο να στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία η έναρξη και του φετινού docfest.

Για έξι ολόκληρες ημέρες, ο καθένας από εμάς μπορεί να ανακαλύψει τον μαγικό κόσμο του ντοκιμαντέρ από την άνεση του σπιτιού του, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου επίσημου ιστότοπου του Φεστιβάλ (www.docfest.gr).

Οι χρήστες, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και δημιουργώντας το προσωπικό τους προφίλ, μπορούν με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ, που θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Αυτή τη χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να στοχαστούμε και να ονειρευτούμε μέσα από 90 ιστορίες ταινιών όπου ξεχώρισαν για την ιδιαιτερότητα των θεμάτων και τον τρόπο καταγραφής τους.

Σε μια προσπάθεια να φέρουμε τους δημιουργούς και το κοινό πιο κοντά, κάθε ταινία συνοδεύεται από συνέντευξη με τον σκηνοθέτη, ως απάντηση στην έλλειψη της φυσικής παρουσίας δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τους δημιουργούς ντοκιμαντέρ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …