Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Ένα Βήμα για κάθε Όνειρο».

Παιδική Θεατρική Παράσταση, «Ένα Βήμα για κάθε Όνειρο».

Δευτέρα, 27 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ

Σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο ΑμεΑ «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός» (μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου), φέτος η Magic Dream παρουσιάζει ένα πρωτότυπο έργο το οποίο έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα θέματα και στα προβλήματα που αφορούν το περιβάλλον, εξηγώντας με χιουμοριστικό και απλό τρόπο στο κοινό τα οικολογικά προβλήματα καθώς και την καταστροφική τους εξέλιξη στο μέλλον. Ένα έργο όπως οι ηθοποιοί παίζουν ζωντανή μουσική με ευφάνταστα σκηνικά και ευρηματικά κοστούμια που κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις και γέλιο! Οι ηθοποιοί δημιουργούν με τις ερμηνείες τους, ένα σύμπαν, όπου η μαγεία του θεάτρου.

Τιμές εισιτηρίων: 9€

Προπώληση: 8€ Καταστήματα: ΑΙΣΩΠΟΣ Αβάντων 6, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ – Παιδικά Κριεζώτου & Ερμού 52

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …