Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Οι Omada Prosanamma στο Θέατρο “Π. Κωτσόπουλος”

Οι Omada Prosanamma στο Θέατρο “Π. Κωτσόπουλος”

Η θεατρική παράσταση “Το εσώβρακον του Αγίου Γρύφωνος”, μία από τις συμμετοχές που αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε για το χιούμορ της στο 5ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών “Τα 12 Κουπέ”, συνεχίζει με επιτυχία στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express από μία ομάδα νέων ταλαντούχων ηθοποιών και μουσικών.

Το σατιρικό ποίημα του Ζακυνθινού ποιητή Ιωάννη Κολώνια, γραμμένο το 1897, καυτηριάζει την εξαπάτηση και εκμετάλλευση των θρησκόληπτων πιστών εκ μέρους αδίστακτων ιερωμένων. Το ξεχασμένο σώβρακο ενός εραστή παπά μετατρέπεται σε ιερό κειμήλιο από τη μοιχαλίδα σύζυγο ενός εύπιστου μέχρι ηλιθιότητας κόντε και καθαγιάζεται με τη συνδρομή του ηγούμενου ενός μοναστηριού. Οι χαρακτήρες μετατρέπονται σε αφηγητές και αντίστροφα, ενώ οι μουσικοί παντρεύουν τη βυζαντινή με τη ρεμπέτικη μουσική παράδοση.

Σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Πέτρου κιθάρα, μπαγλαμάς, κρουστά Γιάννης Μαλλιαρουδάκης ούτι, hungdrum, πιάνο Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης επιμέλεια κίνησης Ιωάννα Βασιλακοπούλου δραματουργική επεξεργασία / παραγωγή Ομάδα Προσάναμμα ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Mυρτώ Θεοδωράκη, Κωνσταντίνος Πέτρου
Είσοδος Ελεύθερη …και βλέπουμε!
Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο “Π. Κωτσόπουλος” (καστράκι σουβάλα) στις 21.15

Πηγή:Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …