Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Μαθήματα ζωής από το Σύλλογο Αγάπη-Ελπίδα-Πολιτισμός στο 2ο bio-Mechanical festival

Μαθήματα ζωής από το Σύλλογο Αγάπη-Ελπίδα-Πολιτισμός στο 2ο bio-Mechanical festival

Στο γεμάτο Θέατρο του Πολιτιστικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος πήραμε μαθήματα αγάπης, ζωής κι ελπίδας από τον Σύλλογο Αγάπη-Ελπίδα-Πολιτισμός ΑμεΑ και τον κ. Ανδρέα Κολίσογλου με την ομάδα του. Η ομάδα παρουσίασε το χοροθέατρο “Τα Ανδρείκελα” σε σκηνοθεσία Ανδρέα Κολίσογλου βασισμένο σε αποσπάσματα ποίησης Κ. Καρυωτάκη.

Με το τέλος της παράστασης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του bio-Mechanical festival κ. Γιάννης Κατσάνος είπε:

“Οι άνθρωποι δεν είναι αόρατοι κι όταν βλέπεις συλλόγους οι οποίοι προσπαθούν να διεκδικήσουν την ορατότητα αυτή, νιώθω ότι δεν χρειάζονται και πάρα πολλά λόγια να πούμε. Η κοινωνία πρέπει επιτέλους να ανοίξει και να συμπεριλάβει όλους τους ανθρώπους και όλες τις οπτικές. Δεν είδατε απόψε ανθρώπους με αναπηρία, είδατε ανθρώπους με τη δική τους οπτική, το δικό τους σώμα και τη δική τους έκφραση. Αυτό μόνο πλούτο μπορεί να έχει, κι αν θέλετε κι ένα τρόπο να βλέπουμε και τη δική μας πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως τη φανταζόμαστε. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μερτζιάνη. Για τον Ανδρέα τι να πω, όταν το βλέπω να κυκλοφορεί μόνος του, για μένα είναι ένα μεγάλο παράδειγμα.”

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …