Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Κολυμπώ για τους Άλλους στη Χαλκίδα

Κολυμπώ για τους Άλλους στη Χαλκίδα

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα έτη η διοργάνωση, το 6ο «Κολυμπώ για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με συνδιοργανωτές την “The Extra Mile” και το Tedx Χαλκίδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε.Ευβοιας) , του Δήμο Χαλκίδεων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, και χορηγούς την Whitetip Investments και την ΕΨΑ.

Η εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «The Extra Mile» και περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη καταμέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής. Μετά την ολοκλήρωση του γεγονότος θα ακολουθήσει κλήρωση δώρων και θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.

Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Πότε : από τις 09:00 έως τις 15:00 ενώ στις 11:00-11:30 θα υπάρχει ένα διάλειμμα για χαιρετισμό από 1-2 μέλη της Περιφέρειας και του Δήμου.
Που : στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας «Πάρκο του Λαού»τκ 34100Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό, 50 μέτρων και έχει 8 διαδρομές. Η μια θα χρησιμοποιηθεί για ζέσταμα.
Δήλωση Συμμετοχής: Online μέσω της σελίδας www.kolimpo.gr.
Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο για άτομα άνω των 18, ενώ για άτομα κάτω των 18, το αντίτιμο ορίζεται στα 5 ευρώ.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …