Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Θέατρο Περιτεχνών: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΄΄Μάλιστα Κύριε…΄΄

Θέατρο Περιτεχνών: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΄΄Μάλιστα Κύριε…΄΄

Ο πολιτιστικός θεατρικός σύλλογος ΄΄Περι-Τεχνών΄΄με την ευγενική χορηγία του ”σκάλα”καφέ (πλατεία αγοράς)και ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΙΖΑΣ παρουσιάζουν ένα αποκλειστικό θεατροποιημένο αφιέρωμα στην ζωή και τα τραγούδια του μεγάλου αυτού λαϊκού μας συνθέτη !!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19-4   ΤΕΤΑΡΤΗ 22-4   ΚΥΡΙΑΚΗ 26-4

Η θεατρική σκηνή θα μετατραπεί σε πάλκο, οι φωνές θα πάρουν χροιά ΄΄Ζαμπετική΄ και οι εικόνες θα μας ταξιδέψουν στις δεκαετίες που οι περισσότεροι νοσταλγούν! Είκοσι τρία χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο ο κορυφαίος οργανοπαίχτης του μπουζουκιού και εμπνευσμένος συνθέτης της ελληνικής λαϊκής μουσικής Γιώργος Ζαμπέτας. Πολυδιάστατος καλλιτέχνης, με εξαιρετικό χιούμορ , άφησε πίσω του τεράστια δουλειά με τον αυθορμητισμό της καρδιάς του και τη δύναμη της λαϊκής σοφίας ενώ θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες δεξιοτέχνες του μπουζουκιού. Το παίξιμο του Ζαμπέτα γίνεται το μέτρο επιδεξιότητας του οργάνου. Στο ενεργητικό του περιλαμβάνονται δεκάδες τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν επιτυχίες, όπως Πατέρα κάτσε φρόνιμα, με το βοριά, Σταλιά-σταλιά, Τι σου ’κανα και μ’ εγκατέλειψες, Τι γλυκό να σ’ αγαπούν, Ο πενηντάρης, Μάλιστα κύριε, Ο πιο καλός ο μαθητής κ.ά.
Δεν λέμε πως τα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα επιστρέφουν, γιατί πολύ απλά δεν έφυγαν ποτέ.. Έχουμε την τιμή να τα τιμήσουμε… Η συνέχεια επί σκηνής….
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σμπυράκης.
Μουσική επιμέλεια: Ηλίας Γκίζας.
Ρύθμιση ήχου-φωτισμοί : Πάρης Μπιαμής
Κατασκευή σκηνικού : Στέφανος Βασιλείου
Παραγωγή: Θέατρο ‘’Περι-Τεχνών΄΄

Μπουζούκι- τραγούδι: Ηλίας Γκίζας
Τραγούδι:Ευστρατία Ζαμπέτη
Μπουζούκι-τραγούδι:Παναγιώτης Παπαποστόλου
Κιθάρα-τραγούδι: Αντρέας Μπογδάνος
Ακορντεόν:Δημήτρης Ζέρβας

Χορευτικά: πολιτιστικός σύλλογος ΄΄Τ΄αλωνάκι΄΄….
Φωνή αφήγησης: Πέρη Καραμούζη –Ηλία

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:10 ευρώ
Τηλ.κρατήσεων:2221600809,6934714425
Δωρεάν κρασί στην είσοδο

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …