Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Η έκθεση “Επ΄ αυτώ τώ Ευρίπω” και τα “είδωλα της Αυλίδας” στην Αρέθουσα

Η έκθεση “Επ΄ αυτώ τώ Ευρίπω” και τα “είδωλα της Αυλίδας” στην Αρέθουσα

Η Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας έχει την χαρά  να ανακοινώσει στα μέλη και στους φίλους της οτι κατόπιν της πολύ τιμητικής πρόσκλησης της

Δρ Αγγελικής Σίμωσι, Προισταμένης ΕΦΑ Ευβοίας, και με την συνεργασία του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκιδέων, η ιστορική-φωτογραφική έκθεση
“Επ’ αυτώ τω Ευρίπω” καθώς και τα “Είδωλα της Αυλίδας” φιλοξενούνται στην ‘Αρέθουσα’, το Νέο Διαχρονικό Μουσείο της πόλης μας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι τα τέλη του 2018 που προβλέπεται να μεταφερθούν τα εκθέματα στην ‘Αρέθουσα’ .

Θυμίζουμε οτι η έκθεση ‘Επ’ αυτώ τω Ευρίπω ”  δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από την Εταιρεία Πολιτισμού με καλλιτεχνική διεύθυνση – εκτέλεση του Γιάννη Ζήκου, καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΠΧ, και με την συνεργασία του ΔΟΑΠΠΕΧ  και την βοήθεια χορηγών της Εταιρείας μας.
Φιλοξενήθηκε στην αίθουσα ‘Αριστοτέλης’ του Μεγάρου Κότσικα και κατόπιν στο ‘Κόκκινο Σπίτι” μέχρι τον Μάιο 2017 όπου ξεναγήσαμε πολλά σχολεία !

Τώρα βρίσκει καινούρια “στέγη” στην Αρέθουσα, πράγμα που τιμά ιδιαιτέρως την δουλειά όλων μας και για το οποίο ευχαριστούμε θερμά την δρ Σίμωσι που την αγκάλιασε και την φιλοξενεί στον όμορφο αυτό χώρο !
Η ΕΠΧ έχει σκοπό να συμπληρώσει την έκθεση περαιτέρω και εντός του Σεπτεμβρίου η ΕΦΑ Ευβοίας και εμείς θα σας ανακοινώσουμε και την εκδήλωση που σχεδιάζεται να γίνει στον χώρο.

 

Η πρόεδρος Σόνια Σπανού                                              Ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Καρατζάς

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …