Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Ημέρα Θεάτρου και παρουσίαση 2ου bio-mechanical festival

Ημέρα Θεάτρου και παρουσίαση 2ου bio-mechanical festival

Την Τρίτη 27/3 στην Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το Θέατρο Χαλκίδας όπως κάθε χρόνο, γιόρτασε την ημέρα. Την βραδιά παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον φορείς και καλλιτέχνες από ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης. Το πάνελ πλαισίωσαν και 3 από τα παλαιότερα μέλη του Θεάτρου Χαλκίδας, η Καλή Δάβρη, ο Αργύρης Αγγέλου και ο Γιώργος Μπένος. Στα τραγούδια της βραδιάς, η κυρία Άντα Αραβίδου μας παρουσίασε ένα από τα στάσιμα της φετινής παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας  “Ελένη” του Ευριπίδη.

Επίσης έγινε και η παρουσίαση του προγράμματος για το 2o bio-mechanical festival, όπου το Θέατρο Χαλκίδας συνεχίζει την προσπάθειά για την ανάδειξη του Πολιτιστικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Η θεματική του φετινού φεστιβάλ είναι “Είδωλα” και αφορά πάσης μορφής αντίγραφα, αναπαραστάσεις, αυταπάτες, αντανακλάσεις. Και φέτος το πρόγραμμα είναι γεμάτο με θέατρο, χορό, ποίηση, εκθέσεις, προβολές, δρώμενα και παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείτε  1-31 Ιουλίου , για περισσότερες πληροφορίες
www.bm-festival.com

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …