Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΔΡΑΣΕΙΣ / Βάζουμε Φτερά Στο Γέλιο!

Βάζουμε Φτερά Στο Γέλιο!

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας σας προσκαλεί την Τρίτη 14 Μαΐου, 9:15-11:30 π.μ. στο θέατρο Παπαδημητρίου για να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση “Bάζουμε φτερά στο γέλιο” την οποία παρουσίασε και στο φεστιβάλ αρχαίου δράματος στις Αχαρνές. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο με τους μαθητές και την ομάδα «Παραμυθότουρτα».

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μία ομάδα “ηθοποιών” προετοιμάζεται να ανεβάσει τους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη. Το έργο παρακολουθεί την πορεία των προβών με όλα τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν, καθώς η σκηνοθέτις πανικοβάλλεται με το παραμικρό, η ενδυματολόγος έχει αλλεργία στα πούπουλα, ο “Ηρακλής” είναι πολύ αδύνατος για το κοστούμι και ένας νεαρός παρεμβαίνει συνεχώς με μία κλακέτα σκηνοθέτη και διακόπτει. Τελικά, οι Όρνιθες θα καταφέρουν να πετάξουν;

Ελάτε να πετάξουμε όλοι μαζί… Μοναδικό εισιτήριο; Το γέλιο και η προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας. Μπορείτε να φέρετε βιβλία από τη βιβλιοθήκη σας τα οποία είναι σε καλή κατάσταση ή από τα παρακάτω συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία.

Συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:
Βιβλιοπωλείο Σβούρα: 15% έκπτωση με επίδειξη της πρόσκλησης
Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης Σταύρος (πυροσβεστική): 10% με επίδειξη εκπτωτικού κουπονιού (επικοινωνήστε με το σχολείο για παραλαβή)
Βιβλιοπωλείο Ελέβορος: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης
Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης (πρώην Everest): έκπτωση με επίδειξη της πρόσκλησης
Βιβλιοπωλείο Παπαποστόλου: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης

– ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ελάτε να πετάξουμε όλοι μαζί…! Μοναδικό εισιτήριο;
Το γέλιο και η προσφορά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου μας και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας.

Φέρτε κάποιο βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σας (σε καλή κατάσταση) ή από τα συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία (παρακάτω) και ελάτε να συνταξιδέψουμε με καύσιμο τη φιλαναγνωσία και το γέλιο.

Συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία:
• Βιβλιοπωλείο Σαμαρτζή
• Βιβλιοπωλείο Σβούρα: 15% έκπτωση με απλή επίδειξη της πρόσκλησης (εκτυπώνετε την εικόνα της εκδήλωσης ή τη δείχνετε από εδώ)
• Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης Σταύρος (πυροσβεστική): 10% με επίδειξη εκπτωτικού κουπονιού ( επικοινωνήστε μαζί μου για να το παραλάβετε)
• Βιβλιοπωλείο Ελέβορος: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης
• Βιβλιοπωλείο Παπαποστόλου: έκπτωση με απλή αναφορά της εκδήλωσης
• Βιβλιοπωλείο Περγάμαλης (πρώην Everest) : έκπτωση με απλή επίδειξη της πρόσκλησης (εκτυπώνετε την εικόνα της εκδήλωσης ή τη δείχνετε από εδώ).

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …