Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Αυλαία για το 5ο bMFκαι τους Βατράχους με 2 τελευταίες παραστάσεις.

Αυλαία για το 5ο bMFκαι τους Βατράχους με 2 τελευταίες παραστάσεις.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί το 5οbio–MechanicalFestival.

Η αυλαία όμως δεν έπεσε ακόμη, οι Βάτραχοιτου Αριστοφάνη συνεχίζουν τις παραστάσεις τους το Σάββατο 31/7 και την Κυριακή 1/8 καθώς η αναζήτηση του εκπροσώπου της παλαιότερης ποίησης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αφού ο δρόμος για τον κάτω κόσμο είναι γεμάτος κωμικές ανατροπές και εκπλήξεις.

Τα σχόλια των θεατών ανεβάζουν την παράσταση του Θεάτρου Χαλκίδας, από την ερασιτεχνική, στις παρυφές της επαγγελματικής σκηνής.

Κρατήσεις εισιτηρίων στα στα τηλέφωνα: 22211 81350 & 697 216 2440και στα γραφεία του Θεάτρου Χαλκίδας, Βενιζέλου 6 (10:30 –14:00).Επιπλέον, την Δευτέρα 2 Αυγούστου, το Θέατρο Χαλκίδας γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυση του με μια εκδήλωση γεμάτη αναμνήσεις αλλά και στόχους για το μέλλον του πολιτισμού στην Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …