Α΄ Βραδιά Σκαρίμπα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ. μ. στο Μουσείο-Αρχείο Σκαρίμπα, όπου θα πραγματοποιηθεί η Α΄ Βραδιά Σκαρίμπα, θέμα της οποίας είναι το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα, οι Καϋμοί στο Γριπονήσι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (που πρωτίστως απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου), αναφορές για τα διηγήματα της συλλογής των Καϋμών στο Γριπονήσι, καθώς και αναγνώσεις αποσπασμάτων τους θα κάνουν μέλη του Δ. Σ. 

   Ανάλογες συναντήσεις (προσέγγισης αυτοτελών έργων του Σκαρίμπα ή ιδιαίτερων πτυχών του πολυσχιδούς συγγραφικού του κόσμου  και με παρόμοιο ή άλλο κάθε φορά τρόπο) πρόκειται να πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα στον ανώγειο χώρο του πρώην Ληξιαρχείου Χαλκίδας, ο οποίος θα επιδιωχθεί ν’ αποβεί ένα δημιουργικό εργαστήρι εκλαΐκευσης και προσέγγισης του σκαριμπικού λόγου.  

   Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου των  Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του δήμου Χαλκιδέων.

    Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …