Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | EVENTS / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΧΑΛΚΙΔΑ / Έτοιμοι οι εθελοντές για το 2ο bio-Mechanical festival

Έτοιμοι οι εθελοντές για το 2ο bio-Mechanical festival

Την Τετάρτη 6/6 στην αίθουσα στην Δημοτική Αίθουσα Αβάντων 50, έγινε η πρώτη συνάντηση των εθελοντών για το 2ο bio-Mechanical festival. Οι υπεύθυνοι των εθελοντών καλωσόρισαν με μεγάλη συγκίνηση τα περσινά μέλη και με πολύ μεγάλη χαρά τα νέα ! Την ημερίδα συντόνισε ο κ.Τραπεζούντιος, υπεύθυνος των εθελοντών.

 

Η Πρόεδρος του Θεάτρου Χαλκίδας κα Καράβα είπε  “Πέρσι αυτό που κατά γενική ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία αλλά αυτό που έμεινε στον κόσμο και όλοι μας το λένε όπου και να πάμε είναι η παρουσία των εθελοντών , τα πορτοκαλί  μπλουζάκια, το χαμόγελό σας, η θετική σας νοοτροπία, ακούραστοι σε οτιδήποτε χρειαζόταν ο κόσμος, ήταν κάτι το οποίο έμεινε στο μυαλό και στην καρδιά του κόσμου. Πιστεύω και φέτος θα είναι κάτι αντίστοιχο, βλέπω πολλούς νέους ανθρώπους και πολλούς παλιούς και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Πραγματικά είναι μεγάλη μας τιμή να σας έχουμε απόψε κοντά μας , πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά και ξέρω πως όλη αυτή τη διάρκεια προσφέρατε , πήρατε και πράγματα, δημιουργήθηκαν και φιλίες που έμειναν και θα δημιουργηθούν και άλλες φιλίες.”

Η κα Κοκονού, υπεύθυνη εθελοντών και ταμίας του Θεάτρου Χαλκίδας αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά λέγοντας ” . Πέρσι οι μνήμες είναι ανεπανάληπτες, η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Μεταξύ των εθελοντών υπήρχε τέτοια αύρα , που με τα μάτια καταλάβαινες. Δεν χρειαζόταν να πεις  τίποτε άλλο.

Έπειτα ο λόγος δόθηκε σε τρία από τα προηγούμενα μέλη των εθελοντών τα οποία μετέδωσαν τον παλμό στα καινούργια μέλη λέγοντας

“αυτό που είδα εγώ ήταν ότι και μεγάλοι και νέοι άνθρωποι υποστηρίξαμε όλο αυτό το πράγμα, βγήκε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία και δημιουργήθηκαν νέες φιλίες, νέες παρέες.”

 

“εξαιρετικά πράγματα στάλαξαν στην ψυχή μας, με το που στρίβαμε από το roundabout για να κατέβουμε τη γέφυρα κάτω προς το τσιμεντάδικο ήταν λες και έμπαινες σε ένα παράλληλο σύμπαν . εξαιρετικός ο χώρος , ο παλμός του. Γι αυτό δουλεύουμε, για αυτό αγαπάμε τη Χαλκίδα, γιατί μας δίνει και θέλουμε να της δίνουμε κι εμείς.”

 

“Εγώ ένα πράγμα θέλω να πω από αυτή την εμπειρία, αρχικά είδα δηλώσει μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνω και κατέληξα να έρχομαι τουλάχιστον 3 γιατί είναι τουλάχιστον εθιστικό το bio-Mechanical festival.”

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Χαλκίδας και του bio-Mechanical festival κος Κατσάνος ενημέρωσε τους εθελοντές για τη θεματική του 2ου bio-Mechanical festival λέγοντας

” το φεστιβάλ απευθύνεται για τις 2 πρώτες χρονιές, υποθέτω και για την τρίτη , σε δυνάμεις που ο τόπος έχει και οι οποίες δραστηριοποιούνται, δηλαδή σε ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους, σε εταιρείες , σε σωματεία που έχουν να παρουσιάζουν πολιτιστικά. Συγκεντρωνόμενοι όλοι αυτοί στο χώρο του bio-Mechanical festival , του δίνουν ζωή και παράλληλα τον γνωρίζουν” “σκοπός είναι η Χαλκίδα να γνωρίσει το χώρο αυτόν ο οποίος έχει πάρα πολύ μεγάλη ιστορία , πάρα πολύ μεγάλη έκφραση και αύρα μύθου, και βεβαία έχει και μια ιστορία εξαιρετικά σύγχρονη που είναι η βιομηχανική ιστορία που για μας πάντοτε αποτελούσε κομμάτι της ιστορίας του τόπου” Ο κος Κατσάνος συνέχισε αναλύοντας το πλούσιο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ.
Η ημερίδα συνεχίστηκε με τον κο Τραπεζούντιο να ανεβάζει τον παλμό
με φωτογραφικό υλικό από τη δράση τόσο των εθελοντών όσο 
και των παραστάσεων του φεστιβάλ. Η ημερίδα έκλεισε με σύσσωμους
παλιούς και νέους εθελοντές να δίνουν ραντεβού στο
2ο bio-Mechanical festival !

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β …