Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (8/4 – 14/4)

ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (8/4 – 14/4)

Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

“Η αστρολογία είναι μια άλλη ματιά στο μυστήριο, που λέγεται ¨Ζωή¨. Μας βοηθάει να μάθουμε τον εαυτό μας και τις αλήθειες του”.

 

 

Κριός

Το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό την Τετάρτη στις 10 του μήνα. Και το πανηγύρι αρχίζει! Είναι εβδομάδα πολλαπλών γεγονότων και με μεγάλη ένταση. Κυρίως θετικών εξελίξεων και με πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Θέλεις να σου πω ότι ο έρωτας χτυπάει την πόρτα και για σένα που είσαι αδέσμευτη, αλλά και εσύ που έχεις σχέση, θα νιώσεις την αλλαγή; Θα το νιώσεις μόνη σου και αυτό είναι το πολύ όμορφο.

Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου με μεγάλες προοπτικές θα έχεις από εδώ και στο εξής και αυτό είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα της Νέας Σελήνης.

Το μόνο, που θέλω να προσέχεις είναι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που δημιουργεί ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές. Σε παρακαλώ κράτα τον χαρακτήρα σου και την ψυχραιμία σου και μην προβαίνει σε ανάρμοστες συμπεριφορές.

Να έχεις την ωραιότερη εβδομάδα!

 

Ταύρος

Με την Νέα Σελήνη να συμβαίνει την ερχόμενη Τετάρτη και μάλιστα στο ζώδιο του Κριού να ξέρεις ότι θα δώσει το χεράκι της να λήξει κάποιες διαφορές, που υπάρχουν τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Πρέπει να σου πω ότι κάποια μυστικά και κάποιες ξεχασμένες «καταστάσεις» μάλλον θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και τελικά πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ισορροπία μέσα σου.
Κάνε ότι είναι δυνατόν να κρατάς τον εαυτό σου μακριά από τις ιώσεις των ημερών και κοιμήσου καλά για να αναπληρώνεις δυνάμεις. Πίνε νερό γιατί τα σημάδια εξάντλησης είναι ορατά.
Μην επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα. Δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Βάλε την λογική να δουλέψει και κράτα αποστάσεις από τυχόν καυγάδες.
Δεν αποκλείεται να έχεις να αντιμετωπίσεις «υπόγειες» συμφωνίες μεταξύ των συναδέλφων, που σε ζηλεύουν.

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα συμβεί την Τετάρτη στις 10 του μήνα, να ξέρεις ότι αυτό που περίμενες τόσο καιρό, θα συμβεί. Να είσαι σίγουρη ότι, οι στόχοι, που είχες και ήθελες να επιτευχθούν πλέον είναι σε μεγάλη δυναμική.

Να ξέρεις ότι με την Νέα Σελήνη ο κύκλος των φίλων και γνωστών διευρύνεται και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για δικτύωση και επαφές που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά.

Εκεί που θα δώσεις ρέστα είναι η διαδικασία του φλερτ και το σκηνικό θα μοιάζει λες και βγήκε από τις χίλιες και μια νύχτες. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να συμβούν με εκείνον που επιθυμείς, αρκεί να του δείξεις το χαμόγελο σου.

Τέλος σκέψου τι θέλεις να πετύχεις περισσότερο και γράψε το σε ένα κομμάτι χαρτί. Θα το δεις να πραγματοποιείτε σε χρόνο ρεκόρ!

Καρκίνος

Με την Νέα Σελήνη να συμβαίνει στον Κριό την Τετάρτη, που έρχεται να ξέρεις ότι θα δώσεις μεγάλη έμφαση σε ότι επαγγελματικό εμπόδιο έχεις και θα μπορέσεις πολύ εύκολα να το ξεπεράσεις.
Από τη στιγμή, που η προσοχή σου δίνεται στα επαγγελματικά, αφήνεις πίσω σου και παραμελείς λίγο τα ερωτικά σου με άμεσο αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις.
Προσπάθησε να ισορροπήσεις τη δουλειά σου με την σχέση σου, γιατί από τη δουλειά σου θα έχεις να λαμβάνεις πολλά και καλά. Όλη αυτή την ορμή, που θα έχεις βάλε την να δουλέψει υπέρ σου. Κάποιες ευκαιρίες, εμφανίζονται και ειλικρινά ανεβαίνει ψυχολογικά. Η αυτοπεποίθηση στο ζενίθ και εσύ να χορεύεις χαρούμενα και μεγάλη πυγμή.
Αυτή την εβδομάδα εκτός των άλλων να ξέρεις ότι θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στα οικογενειακά σου θέματα.

Λέων

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα γίνει την Τετάρτη στις 10 του μήνα, να ξέρεις ότι είναι από τις πιο ευνοϊκές στιγμές για σένα αυτή η περίοδος. Η δυνατότητα ενός ταξιδιού στο εξωτερικό θα ήταν πολύ θετική και αυτό γιατί, μπορεί να φέρεις ευχάριστα νέα.
Αυτό σημαίνει ότι κάποια επαγγελματική πρόταση είναι στο τραπέζι και αν έχεις επιληφθεί του θέματος, μάλλον σε περιμένει μια νέα θέση εργασίας εκεί ή κάποιο νέο ξεκίνημα σε θέματα σπουδών.
Αν είσαι αδέσμευτή και περιμένεις καιρό να βρεις τον πρίγκηπα, μην παραξενευτείς αν στο ταξίδι, που προείπα, σου έρθει ξαφνικά μπροστά σου και χάσεις την λαλιά σου. έτσι είναι η Νέα Σελήνη. Αν πρόκειται να συμφωνήσεις για κάτι επαγγελματικό, και πρέπει να είναι και τα αδέρφια σου, τότε να θυμάσαι ότι προς το τέλος της εβδομάδας, είναι οι καλύτερες στιγμές.

Παρθένος

Η εβδομάδα, που έρχεται είναι περίοδος φωτιά και το λέω και πολύ ευγενικά. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και στο τομέα των σεξουαλικών, της άνεσης και των οικονομικών σχέσεων με τρίτους φορείς.
Έχε τον νου σου γιατί η σεξουαλική διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα και εύχομαι να την ευχαριστηθείς όσο μπορείς.
Σε περίπτωση, που έχεις κάποια θεματάκια με την εφορία και τις τράπεζες, είναι η καλύτερη περίοδος για να τα λύσεις και τελικά να καταφέρεις να βρεις κάποιες διεξόδους, έτσι ώστε να μην πνιγείς από χρέη.
Μην ξεχάσεις εσύ η αδέσμευτη, ότι πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι αν πρόκειται να επιδοθείς σε άνευ ορίων φλερτ. Πρόσεχε ιδιαίτερα του κόλακες.
Τα έντονα πάθη οδηγούν σε λάθη.!

Ζυγός

Γεγονός της εβδομάδας, που έρχεται είναι η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και μάλιστα σε αφορά ιδιαίτερα γιατί έχει να κάνεις με τις σχέσεις τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές.
Καιρός για αλλαγές και μάλιστα με την βοήθεια του Φεγγαριού, που αναγεννάτε. Μην αφήσεις στιγμή από την καθημερινότητα σου αν πρόκειται να βρεθείς με τον σύντροφο σου. είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του και να του δείξεις την αγάπη σου και τα θετικά σου συναισθήματα.
Αν είσαι αδέσμευτη μην αφήσεις τις ευκαιρίες, που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Δώσου ολοκληρωτικά.
Η επεκτατική διάθεση είναι φανερή από εσένα και στον επαγγελματικό τομέα. Θέλω να προσέξεις τα επικίνδυνα ανοίγματα και να είσαι όσο γίνεται ισορροπημένη.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό και όλη σου την προσοχή θα την δώσεις στα θέματα της καθημερινότητας και σε θέματα της εργασίας.
Αυτό έχει και τα θετικά του, αλλά και τα αρνητικά του. Από τη μια δίνεις βάση στην εργασία σου και από την άλλη αδιαφορείς λόγο κόπωσης για τη σχέση σου.
Καλύτερα να βρεις τη χρυσή τομή και να είσαι όσο γίνεται ισορροπημένη, παρά να έχεις γκρίνια και εντάσεις.
Πρόσεχε πάρα πολύ τη θέση σου στο χώρο εργασίας και βάλε πρόγραμμα για όλα εκείνα, που θέλεις να σχεδιάσεις. Μην αφήσεις κάτι χωρίς να το εκμεταλλευτείς και προπαντός πρόσεχε την υγεία σου.
Είναι πολύ καλές μέρες να κοιτάξεις τους στόχους που έχεις θέσει στο παρελθόν και πρέπει να αναθεωρήσεις.

Τοξότης

Με φόντο την ενέργεια της Νέας Σελήνης που θα είναι διάχυτη στο ζώδιο του Κριού και μάλιστα στο τομέα των ερωτικών σου και του φλερτ, ένα είναι το σίγουρο, ότι τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνεις το επόμενο βήμα και επιτέλους να χαρείς την ζωή σου μέσα από μια σχέση.
Ο ενθουσιασμός σου διάχυτος και η δημιουργικότητα, χτυπάει κόκκινο. Θα καταλάβεις πολύ καλά τι σου λέω όταν φύγεις από το σπίτι σου ένα πρωινό μέσα στην εβδομάδα και κατά τύχη πέσεις στον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Δεν το πιστεύεις; Όλοι οι πλανήτες συνηγορούν σε αυτό και άσε με να ξέρω καλύτερα.
Απλά χαμογέλα και βάλε την καλή σου φορεσιά. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις στο σύμπαν.
Τώρα αν έχεις ανοιχτές κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι είναι η περίοδος για τις κλείσεις.
Να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να κρατάς το μέτρο.

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και με την ανανέωσης της διάθεσης σου να ξέρεις ότι πλέον τα πράγματα αλλάζουν και δεν χρειάζεται να νιώθεις θλίψη και ενοχές για το παρελθόν.
Κάποιες εντάσεις που είχες τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι καιρός να τις ξεπεράσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου. να ξέρεις ότι δεν αφορά μόνο εσένα αυτό, αλλά και τις πρακτικές, που χρησιμοποιείς με το ταίρι σου.
Αυτή τη περίοδο να ξέρεις ότι πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις ενδοοικογενειακές καταστάσεις και να κρατήσεις τα προσχήματα. Να είσαι σίγουρη ότι όλα θέλουν τον καιρό τους. Ξέρω ότι είσαι άνθρωπος επίμονος, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Κράτα τα προσχήματα σε παρακαλώ!

Υδροχόος

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, αυτή τη Τετάρτη να ξέρεις ότι όλα με το μέρος σου και μπορείς να δεις σημαντικές αλλαγές τόσο στα οικονομικά σου όσο και στα ερωτικά σου.
Αν έχεις δώσει  κάπου δανεικά να ξέρεις ότι είναι στιγμές για να τα ζητήσεις πίσω. Ένα είναι το σίγουρο όμως ότι η περιβόητη διαχείριση, που θέλεις να κάνεις, είναι προ των πυλών. επειδή θα έχεις αυξητική διάθεση στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι πρέπει να τα διαχειριστείς ανάλογα.

Ανανέωση σε θέματα που αφορούν τη σχέση με τα αδέρφια σου και μάλιστα έχεις να κάνεις και κάποιες αλλαγές στα σχέδια σου.

Κάτι τελευταίο. Μήπως μια μικρή βόλτα-ταξίδι, ίσως κρύβει και κάποιο φλερτάκι; Μήπως ξέρεις κάτι περισσότερο; Για έχε το νου σου!

Ιχθείς

Με την Νέα Σελήνη να συμβαίνει στον Κριό, στις 10 του μήνα, να ξέρεις οτι έχεις εύνοια και πολύ θετική ενέργεια σε οτι αφορά τα οικονομικά σου. Αν ένιωσες ανασφαλεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι ώρα για να πάρεις τη ρεβάνς. Μην στεναχωριέσαι για τίποτα και ξέρεις πολύ καλά όταν βγεις για λίγο απο το κύκλο της ασφάλειας σου θα βρεις κάτι ενδιαφέρον, ακόμα και αν ανησυχείς.

Με τον έρωτα να ανεβαίνει κατακόρυφα και την ασπίδα που έχεις της αυτοσυγκράτησης, να ξέρεις οτι είναι καιρός που θα νιώθεις ενθουσιασμό και παράλληλα μεγάλες εμπνευσεις. Διασκέδασε το όσο μπορείς και κράτα, τις επιφυλλάξεις με τους ανθρώπους, που έρχονται δίπλα σου για να πάρουν κάτι.

Θέλω τα μέγιστα στη διαχείριση των οικονομικών σου, για να μπορείς να έχεις και τα εχέγγυα μιας καλύτερης ζωής.

Να θυμάστε πάντα οτι για μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν αστρολογικά μέσα στην εβδομάδα, εκτός απο το ζώδιο μας, διαβάζουμε και την πρόβλεψη του ζωδίου που ανήκει ο ωροσκόπος μας!

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …