Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1/4 – 7/4)

ΑSTRA: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (1/4 – 7/4)

Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

“Η αστρολογία είναι μια άλλη ματιά στο μυστήριο, που λέγεται ¨Ζωή¨. Μας βοηθάει να μάθουμε τον εαυτό μας και τις αλήθειες του”.

 

 

Κριός

Το ηφαίστειο που λέγεται Κριός αυτή τη περίοδος είναι ακόμα ενεργό και έτοιμο να σκάσει. Τα νεύρα έντονα και βρίσκω ότι έχεις πολλές κόντρες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ερωτικό επίπεδο.

Να σου πω ότι και αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά και έντονα συναισθήματα, και εννοώ ότι θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής λόγο της έντονης ενέργειας, που σε διακατέχει. Προσοχή λίγο στο τετράγωνο Ήλιου και Πλούτωνα, όπως και το τετράγωνο Αφροδίτης και Πλούτωνα. Η Αφροδίτης επηρεάζεται αρνητικά και οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Μην απορήσεις αν βρεθείς σύντομα μπερδεμένη και δεν ξέρεις προς τα πού να κοιτάξεις.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου πρέπει να γίνει «αστακός» όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σου και να κάνεις λίγο υπομονή γιατί όλα είναι πολύ ρευστά με το θερμόμετρο να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Αν και θα δεχθείς έντονα βάρη αυτή τη περίοδο, να ξέρεις ότι με την ψυχραιμία και την απόλυτη συγκέντρωση θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο.
Μακριά από συγκρούσεις!

Ταύρος

Όλο το βάρος αυτή την εβδομάδα, πέφτει πάνω στο ζώδιο του Κριού και ειδικά στον τομέα των δικό σας, που αφορά τα μυστικά και το υποσυνείδητο σας. Με τα τετράγωνα Αφροδίτης και Ηλίου – Πλούτωνα θα δοκιμαστείς σε ότι αφορά τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. δείχνεις ότι παραμελείς τον σύντροφο σου και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για σένα.

Ξέρω ότι έχουν παρουσιαστεί μικροεμπόδια στη ζωή σου και ότι με την επιμονή σου έχεις καταφέρει να τα προσπεράσεις. Δεν χρειάζεται να τεντώνεις το σχοινί και κυρίως να κάνετε πράξεις από καρδιάς και όχι βάση συμφέροντος. Είναι από τι στιγμές που μια τάξη γιόγκα θα βοηθούσε πολύ να μειώσεις την ένταση που νιώθεις.

Αυτό που πρέπει να τονίσω ιδιαίτερα είναι ότι αν έχεις να κάνεις συναλλαγές και μάλιστα οικονομικού χαρακτήρα, τότε πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί μπορεί συνάδελφοι σας να θέλουν να υποσκάψουν την προσωπικότητα σας και να μαχαιρώσουν πισώπλατα.

Δίδυμοι

Οι κύριες όψεις τις εβδομάδας είναι τα τετράγωνα που δημιουργούνται μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Απλά να ξέρεις ότι μέσα στην καλοκαιρία, θα βιώσεις έντονα την καταιγίδα και θα καταλάβεις πολύ σύντομα ότι τα πράγμα δεν είναι τόσο ρόδινα, όσο νομίζεις.

Αν σε ξεκινήσω με το ερωτικό κομμάτι, να θυμάσαι ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να μπλέξεις τα πράγματα και εννοώ τον σύντροφο σου και πιθανά κάποια τερτίπια, που θέλεις να κάνεις. μην αφήσεις το παρελθόν να εισχωρήσει ξανά στη ζωή σου και μείνε μακριά από πειρασμούς. Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις, κάντο με πολύ μετρημένο τρόπο, χωρίς να μπεις στη διαδικασία να φέρεις προβλήματα.

Αν πρόκειται να κάνεις αναθεωρήσεις στόχων και σκοπών, τότε δεν είναι και ο κατάλληλος καιρός. Καλύτερα να μπορέσεις να παραμείνεις σταθερή και ήρεμη στο δρόμο, που έχεις διαλέξει. Αν πρόκειται να παρουσιαστεί κάποιο εμπόδιο, μην το αφήσεις να σε σταματήσει, αλλά με μέθοδο και σχέδιο προχώρα μπροστά. Τέλος και αναφορικά με τους φίλους σου να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

Καρκίνος

Με επίκεντρο το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα δεν έχεις και πολλά περιθώρια να σκεφτείς τίποτα άλλο αυτή την εβδομάδα εκτός από την καριέρα σου και όσα την αφορούν.

Οι όψη τετραγώνου των δυο πλανητών, θα φέρουν πολλές συγκρούσεις και θα νιώσεις έντονα την πίεση. Να ξέρεις ότι μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, καλύτερα να διατηρείς τη ψυχραιμία σου και μην αφήσεις τίποτα να σε φέρεις εκτός εαυτού. Όλα μπορεί να τα νιώσεις ότι θέλουν να σε κλείσουν σε μια φυλακή, από όπου δεν μπορείς να δραπετεύσεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο στο τομέα έρωτα, από το να κρατάς μια στάση αναμονής και αν πρέπει να εκφράσεις κάτι, να το κάνεις με τον πλέον όμορφο και ευθύ τρόπο.  Άσε τις αντιπαραθέσεις και τις διενέξεις για άλλη φορά, και κοίτα να δημιουργήσεις ήσυχο περιβάλλον με την οικογένεια σου, ιδίως με την μητέρα σου.

Λέων

Το κεντρικό θέμα της εβδομάδας είναι τα τετράγωνα, που δημιουργούνται μεταξύ Ήλιου, Αφροδίτης και Πλούτωνα. Είναι ένα παιχνίδι, που παίζεται μεταξύ του Κριού και του Αιγόκερου και αυτό να ξέρεις ότι σε φέρνεις σε πολύ ένταση με πολλά και έντονα συναισθήματα να δημιουργούνται, παθιάζεσαι έντονα και αυτό από την μια είναι πολύ όμορφο και από την άλλη θα νιώθεις την πίεση και την κόντρα να μεγαλώνει. Εσύ πρέπει να επιλέξεις και να δεις πως πρέπει να αντιδράσεις.
Ο Κριός βάλλεται αυτή τν εβδομάδα, και θα πρέπει να είσαι προσεκτική αν πρόκειται να κάνεις κάποιο μικρό ταξίδι. Οργάνωσε το καλά και δεν θα έχεις προβλήματα.
Τέλος να ξέρεις ότι κάποιος από το συγγενικό σου περιβάλλον θα σου κάνει μια πρόταση για μια επιχειρηματική ευκαιρία. Στην αρχή θα ενθουσιαστείς, αλλά πρέπει να σε προφυλάξω και να σου πω ότι πρέπει να γίνει απόλυτη λογίστρια σε αυτό που θέλεις να κάνεις. αν νιώσεις για κάποιο λόγο ότι το συναδελφικό σου περιβάλλον είναι αρνητικό απέναντί σου, τότε κράτα την ψυχραιμία σου και άρχισε να μιλάς από τις αρχές τις άλλης εβδομάδας.!

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα, το κεντρικό θέμα είναι τα τετράγωνα Ήλιου και Αφροδίτης με τον Πλούτωνα.
Αυτό θα σου πω ότι είναι πιεστικό σε ότι αφορά τις οικονομικές σχέσεις που έχεις με τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Να προσέξεις πολύ αν πρόκειται να κάνεις κάποια οικονομική συμφωνία και να προσέχεις πολύ τα ψιλά γράμματα, των συμβολαίων. Καλύτερα να αφήσεις το κλείσιμο συμφωνιών από την επόμενη εβδομάδα, που θα ηρεμήσεις το σύμπαν από τις αρνητικές όψεις.
Από την άλλη να σε πάω λίγο στα ερωτικά, γιατί θα καταλάβεις ότι η ζήλεια θα μεγαλώσεις σε μεγάλο βαθμό απέναντι στα άτομα, που αγαπάς. Αν παρουσιαστεί κάποιο εμπόδια να θυμάσαι ότι όλα είναι προσωρινά και ότι πρέπει να ζήσεις και τα δύσκολα για να εκτιμήσεις τα εύκολα.
Προσοχή στο εργασιακό σου περιβάλλον γιατί φαίνεται ότι πιέζεσαι. Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου διαλύει την ψυχολογία.!

Ζυγός

Αν θέλεις να με ακούσεις, αυτή την εβδομάδα, πρέπει να περάσεις απαρατήρητη. Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον ταίρι σου και πρέπει να κατευνάσεις τους εγωισμούς σου. Το κυριότερο θέμα της εβδομάδας, άλλωστε είναι και οι όψεις τετραγώνου Αφροδίτης και Ήλιου με τον Πλούτωνα, που δημιουργεί έντονα πάθη και διαξιφισμούς. Προσπάθησε να βάλεις σε ένα θετικό κανάλι όλα τα αρνητικά συναισθήματα.
Στον επαγγελματικό στίβο να ξέρεις ότι θα υπάρξουν σύννεφα και τώρα που οι απολύσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, σε όλες τις εργασίες πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου. ακόμα και κάποιες συζητήσεις αν χρειαστεί να κάνεις τότε πρέπει να γίνουν από την άλλη εβδομάδα.
Πρόσεχε πολύ τις σχέσεις που δημιουργούνται από ενθουσιασμό ή από εγωισμό. Και οι δυο περιπτώσεις εμπεριέχουν κινδύνους, που δεν θέλεις να γνωρίσεις.

Σκορπιός

Με φόντο, τον φορτωμένο από πλανήτες Κριό και τα τετράγωνα Ήλιου και Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, αυτή την εβδομάδα, να ξέρεις ότι δεν θα λείπουν οι εντάσεις στο χώρο της εργασίας σου και τα πολλά νεύρα. Αυτό θα προέρχεται από δυο οδούς. Η μία είναι η πίεση από τον όγκο εργασίας και η άλλη από τις έριδες που δημιουργούνται από ανθρώπους, που είναι ανασφαλείς και θα σε επηρεάζει αρνητικά.
Από εσένα θέλω να προσέξεις πολύ την δουλειά σου και να γίνεις άριστη πάνω στα καθήκοντα σου. έτσι θα εδραιωθείς και θα γίνεις άριστη επαγγελματίας.
Δεν χρειάζεται να κλειστείς στον εαυτό σου και να κρατάς πράγματα, χωρίς να τα εκφράζεις. Νιώσε την ένταση των στιγμών και απλά εξέφρασε όλα εκείνα, τα θετικά, που χρειάζονται για να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου.
Τον τελευταίο καιρό δεν προσέχεις πολύ την διατροφή σου, με αποτέλεσμα ο μεταβολισμός να επιβραδύνεται. Πίνε πολύ νερό και άκου το σώμα σου, όταν έχει ανάγκη από βοήθεια.

Τοξότης

Με βασικό στοιχείο αυτής της εβδομάδας, τα τετράγωνα μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης με τον Ήλιου, θα νιώσεις έντονα το παιχνίδι στο ερωτικό πεδίο. Θα γίνεις ένα με το πάθος και αυτό, που θέλεις είναι να ζήσεις για λίγο το όνειρο. Να προσέχεις πολύ όταν ανοίγεις το στόμα σου και να φαίνεσαι ήρεμη. Δεν είναι καιρός για νεύρα. Παρέμεινε όσο γίνεται ψύχραιμή και μην παρατείνεις αλήθειες που πρέπει να εκφράσεις.
Ίσως είσαι από τις τυχερές τους ζωδιακού αυτή την εβδομάδα και μάλλον θα έχεις πολλές αλλαγές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. θα δεχθείς βοήθεια από γνωστούς και φίλους.  Μάλλον θα έχεις να κάνεις κάποια αλλαγή πορείας και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στόχων και προσδοκιών.
Για κανένα λόγο δεν πρέπει να αφήσεις πίσω σου και να παραμελήσεις τα αδέρφια σου και την οικογένεια σου. θέλω να παραμένεις όσο γίνεται ψύχραιμη.

Αιγόκερως

Το φόντο της εβδομάδας, που έρχεται έχει πολλά στοιχεία, που θέλουν προσοχή. Ο Ήλιος και η Αφροδίτης δημιουργούν τετράγωνα με τον Πλούτωνα, που αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέξεις πολύ τις οικογενειακές υποθέσεις και ότι αφορά θέματα σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι προσεκτική σε κάποια ανακαίνιση, που θέλεις να κάνεις ή κάποια μετακόμιση.
Σε ότι αφορά τα ερωτικά σου, πρέπει να είσαι όσο γίνεται προσεκτική και να κρατάς την ψυχραιμία σου. μην αφήσεις τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς να μπουν μπροστά σου. προσοχή στις σχέσεις σου με την οικογένεια σου. ειλικρινά είναι περίοδος, που τους χρειάζεσαι πάρα πολύ.
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι μια γάτα, που προσέχει πολύ τα πατήματα της. Να γίνεις καχύποπτη σε συμπεριφορές, των συναδέλφων σου και να είσαι ξεκάθαρη με ότι συμβαίνει γύρω σου.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να κάνεις ότι πρέπει να για να διατηρήσεις σε ισορροπία τις οικονομικές σου υποθέσεις. Με ένα «φορτωμένο», από πλανήτες Κριό, και τα τετράγωνα του Ήλιου και Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, πρέπει να είσαι προσεκτική. Σημαντικό σημείο της εβδομάδας, είναι ότι μπορείς να δουλέψεις σε περιβάλλον έντασης και να βγεις αλώβητη.  Σου έχω εμπιστοσύνη και το σημαντικό είναι ότι πρέπει να κρατάς τις αποστάσεις σου από όλες τις εστίες, καυγάδων και λοιπών εντάσεων. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Αν πρόκειται να κάνεις κάποιο ταξίδι μακρινό να είσαι προσεκτική και να το προγραμματίσεις όσο καλύτερο γίνεται. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, πρέπει να παραμείνεις ήρεμη με τον σύντροφο σου. πήγαινε καλύτερα μια βόλτα πριν κάνεις μια σοβαρή κουβέντα μαζί του. Να προσέχεις πολύ τις κουβέντες σου και να είσαι όσο περισσότερο διπλωματική γίνεται.

Ιχθείς

Οτιδήποτε και να θέλεις να μάθεις αυτή την περίοδο πάνω στον οικονομικό τομέα, καλύτερα να συμβουλευτείς τον ειδικό σου. μην αφήσεις κάτι χωρίς να λογαριάσεις τις επιπτώσεις. Τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και εσύ πρέπει να κινείσαι πολύ προσεκτικά. Μάλιστα τα τετράγωνα Ήλιου και Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα δώσει αρκετές εντάσεις και πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου για να κάνεις σωστούς χειρισμούς. Μην το ξεχάσεις αυτό!
Νέοι  έρωτες έρχονται και φαίνεται ότι σε συγκινούν ιδιαίτερα. Να ξέρεις όμως ότι πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτική γιατί δεν ξέρεις ποιον πραγματικά γνωρίζεις. Μην περιμένεις με την πρώτη γνωριμία να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Σίγα σίγα θα το καταφέρεις αυτό και πρέπει να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου.
Μείνε μακριά από το chat των social media. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για μια γνωριμία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

 

Να θυμάστε πάντα οτι για μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν αστρολογικά μέσα στην εβδομάδα, εκτός απο το ζώδιο μας, διαβάζουμε και την πρόβλεψη του ζωδίου που ανήκει ο ωροσκόπος μας!

 

 

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28-04-14 – 04-05-14

Κριός 21/3-20/4 Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα, με την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται την Τρίτη …