Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη του

Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη του

Χθες, (07-07-2013), περίπου στις 16:25΄το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (περιοχή Γλύφα), βρέθηκε νεκρός ένας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άνδρας.

Σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του συμβάντος, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ανωτέρω άνδρα προκλήθηκε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων που περισυνελέγησαν από τον τόπο του ατυχήματος, προέκυψε ότι ο θανών παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, την ώρα που περπατούσε προωθώντας το ποδήλατό του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά την παράσυρση του θανόντα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψή του, στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορρού, ενώ σε εξέλιξη παραμένει η διαδικασία ταυτοποίησης του θανόντα.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα.

Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά το πέρας των ερευνών, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …