Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου από το Παράρτημα Έυβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους μαθητές, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών, τη σχολική περίοδο 2016-2017.

Απονεμήθηκαν αριστεία στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων Δημοτικών Σχολείων, για την επιτυχία τους στον διαγωνισμό “Μικρός Ευκλείδης”.
Επίσης, αριστεία απονεμήθηκαν στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, για τη διάκρισή τους στους μαθηματικούς διαγωνισμούς “Θαλής” και “Ευκλείδης”.

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διαμαντής Καρκαντελίδης, οι οποίοι έκαναν και απονομές αριστείων σε μαθητές.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, συνεχάρη όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους γονείς τους που τα στηρίζουν, καθώς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Ακόμα, ευχήθηκε όλα αυτά τα παιδιά, που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την Ελλάδα, να βρουν τον δρόμο τους και να σταδιοδρομήσουν στη χώρα μας. που τόσο τα έχει ανάγκη.

Σχόλια

comments

Σχετικά με Halkida Dot GR

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …