Αρχική / ΧΑΛΚΙΔΑ. / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ | ΕΥΒΟΙΑ / Κώστας Βουρδάνος: Δεν είμαι πολιτικός και δεν σκοπεύω να γίνω!

Κώστας Βουρδάνος: Δεν είμαι πολιτικός και δεν σκοπεύω να γίνω!

Στη ζωή έχω μάθει να παλεύω, στα ταπί αλλά και έξω από αυτά! Τώρα όμως νιώθω την υποχρέωση και το καθήκον να παλέψω για την πόλη μου, η οποία έχει ξεχάσει τη σημασία του αθλητισμού. Τι σημαίνει να είσαι αθλητής και τι σημασία έχει ο… αθλητισμός για όλες τις νέες γενιές. Στις εκλογές αυτές λοιπόν θα είμαι κι εγώ υποψήφιος δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη. Εναν ηθικό άνθρωπο που θελει να βοηθήσει πραγματικά την πόλη μας και τον αθλητισμό!
Μου πρότεινε να είμαι μαζί του, δίπλα του, λέγοντας μου ότι πρεπει να υπαρχουν άνθρωποι στη διοίκηση της υπέροχης Χαλκίδας μας, που να εχουν παλέψει στη ζωή τους με κάθε έννοια και οι οποίοι θα θέλουν και θα μπορούν να παλέψουν κι αυτοί μαζί του για να βοηθήσουν… Άνθρωποι που ως πρότυπο τους εχουν τον ίδιο τον αθλητισμό και τον πολιτισμό! Γιατι ο αθλητισμός ειναι πολιτισμός! Δικη μου λοιπον η επιλογη να ειμαι μαζι του, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του. Δικη σας η εκλογή, στέλνοντας με στη διοίκηση με τη ψήφο σας!

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια

comments

Σχετικά με halkida.gr

Καλώς ήρθατε στο halkida.gr! | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@halkida.gr | ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ

Δείτε επίσης

ΔΟΑΠΠΕΧ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας Σας ενημερώνουμε ότι, …